Te premiem pentru sănătate, vino gratuit la saună!

Sportul este modalitatea cea mai benefică şi utilă pentru a-ţi petrece timpul sau de a te relaxa, după o zi plină de muncă. Din grijă pentru tine, Unica Shaping Club îţi dăruieşte sănătate şi frumuseţe într-o atmosferă relaxantă.

separator

Aqua-shaping-ul sau exerciţiile în apă au fost gândite special pentru tine. Acestea te ajută nu doar să te relaxezi, dar şi să capeţi formele demult visate.

De ce aqua-shaping?

Pentru că nu necesită să ai abilităţi sportive excelente şi nu te simţi obosită după un astfel de antrenament. În plus, apa este mediul în care totul pare mult mai uşor, iar tu devii mult mai mobilă. Aceasta se întâmplă datorită faptului că apa preia 90% din greutatea corpului tău.

Te premiem pentru sănătate!

Deoarece ai grijă de tine, Unica Shaping Club îţi oferă un cadou special: posibilitatea de a merge la saună gratuit, timp de 60 minute. Mai mult de atât, poţi alege între  sauna pe aburi (turcească) sau sauna pe lemne (romană), unde îţi poţi răsfăţa pielea şi scăpa de celulita nedorită. Nu în ultimul rînd, poţi beneficia de un masaj relaxant care te va face să te eliberezi de stres, griji şi oboseala din timpul zilei. Acum ai un adevărat laborator de frumuseţe: antrenamente aqua-shaping + sauna GATUIT + masaj, toate la cel mai avantajos preţ din oraş.

Ce trebuie să faci pentru a avea acces la toate acestea? Trebuie să telefonezi la numărul: 069-85-96-57 şi să afli adresa elixirului tinereţii.

Text: Rada Baltag

Aceste exerciții le ajută să slăbească!
Articolul anterior
Dasha Gauser prezintă o nouă colecţie
Articolul următor
Alte articole interesante