Transformare radicală! Carolina a reușit să slăbească 27 de kg, online, cu ajutorul Centrului Online de Nutriție și Sport

Când îți dorești ceva cu adevărat tot universul lucrează pentru tine. A demonstrat-o și Carolina Stelea din Bălți, care impresionează la maxim cu rezultatul muncii sale. Carolina a slăbit 27 de kg, online, de acasă, iar acum se simte extraordinar cu noua ei siluetă. Un vis ce a devenit realitate, cu ajutorul Centrului Online de Nutriție și Sport GalinaTomas.com – cel mai complex program online de remodelare corporală din Moldova.

separator

27 de kg slăbite reprezintă o motivație puternică pentru eroina noastră ca să își dorească să continue lupta cu kilogramele în plus. Carolina nu se oprește aici, ea este decisă să își urmeze visul până la capăt și să-și mențină greutatea sănătoasă pe termen lung!

Vrei să știi cum a fost posibilă o asemenea performanță?

Ghidată de ambasadoarea Stela Croitor, femeia a respectat un meniu alimentar personalizat, a făcut antrenamente online cu instructorii Unica Sport, a participat la seminarele săptămânale susținute de nutriționista Galina Tomaș și a pășit cu încredere spre scopul dorit.

Și toate acestea – la distanță, chiar de acasă!

Dacă îți dorești și tu să începi procesul de remodelare corporală și să scapi de surplusul de kilograme, înregistrează-te chiar acum, cu un click aici, pentru o consultație gratuită!

Irina Loghin și familia ei s-au infectat cu Covid-19 la mare. Care e starea artistei?
Articolul anterior
Chișinău: Programul manifestărilor cultural-artistice dedicate ,,Limbii Române”
Articolul următor
Alte articole interesante