Un bărbat din Marea Britanie a slăbit 127 de kg în doar doi ani. Fără pastile, fără diete

Un bărbat din Marea Britanie a reușit să slăbească 127 de kilograme în doar doi ani, după ce a mers 9.700 de kilometri și a renunțat la produsele fast food.

separator

Dave Lancaster, în vârstă de 45 de ani, obișnuia să mănânce zilnic cârnați, chipsuri, plăcinte. Astfel a ajuns, în 2016, să cântărească 217 kilograme, relatează Fox News, potrivit kfetele.ro.

Dave purta mărimea 8XL, dar acum a ajuns să aibă 90 de kilgrame și chiar i s-a retras diagnosticul de diabet de tip II. A fost forțat să ia atitudine în urmă cu doi ani după ce greutatea sa i-a adus foarte multe probleme de sănătate precum diabet, tensiune arterială mare, colesterol, gută și apnee, fiind tot timpul la un pas de moarte.

„Îmi era greu să merg până la serviciu, ieșeam afară atât de rar că eram aproape complet imobilizat. Era din ce în ce mai greu pe măsură ce luam în greutate, iar lumea mea practic se micșora. Încap în scaunul mașinii mele și în autobuze și trenuri și avioane. Nu mai stau cu teamă că se poate rupe banca cu mine. Acum pot să îmi cumpăr haine de oriunde și să îmi pun singur șosetele. Pot să merg kilometri întregi, să alerg și să cobor scările”, a spus el.

Bărbatul a reușit să slăbească făcând mai multă mișcare și consumând smoothie-uri naturale de fructe și legume. De asemenea, a mâncat carne slabă și pește.

Încă o secție pentru copii din Capitală a fost transformată într-o lume cu povești
Articolul anterior
Ce costume de baie sunt în tendințe vara aceasta?
Articolul următor
Alte articole interesante