Un cuplu a reușit să slăbească împreună 180 de kg. Un vis realizat!

Un cuplu din Indiana, Lexi și Danny, a slăbit împreună 180 de kilograme, fără a apela la operații. Cei doi au devenit vedete pe rețelele de socializare datorită performanței lor. Cum au reușit?

separator
“Secretul nostru a fost că am făcut totul împreună, ca un cuplu. În zilele în care ne pierdeam motivația ne împingeam unul pe celălalt de la spate pentru a merge la sală. De asemenea, am început să gătim împreună mult mai sănătos, să ne fixăm obiectivele și să ne calculăm împreună kilogramele pierdute zi de zi”, a povestit Lexi, în vârstă de 27 de ani.

Ceea ce a început ca o rezoluție de Anul Nou a dus la crearea unui cont de Instagram, care a devenit viral și a ajuns să aibă 463.000 de urmăritori ce i-au încurajat pe cei doi în drumul lor spre atingerea obiectivelor stabilite.

Acum doi ani, Lexi avea 220 kilograme și Danny, 127. Acum, Lexi a slăbit 137 kilograme, iar soțul ei, 50.Lexi Reed a spus că au luat decizia de a slăbi deoarece și-au dat seama că viața pe care o duceau nu era una sănătoasă și trebuiau să facă o schimbare. Nu și-au propus să slăbească un anumit număr de kilograme, ci ideea era de a duce o viață mai sănătoasă, să meargă la sală, să mănânce sănătos.

“Cea mai grea parte a călătoriei noastre a fost schimbarea relației noastre cu alimentele”, a spus Lexi Reed. “Când aveam 220 de kilograme, nu am mai gătit niciodată. Soțul meu și cu mine ieșeam și mâncam în oraș aproape fiecare masă, iar dacă găteam în casă, făceam pizza congelată sau alte tipuri de mâncare nesănătoasă. Am constatat că, prin gătitul mâncării în casă în loc să consumăm fast-food, am reușit să ne menținem obiectivele și când eram la serviciu. Iar învățând să ne preparăm singuri mesele, controlam mult mai bine ceea ce mâncam. Am fost dispuși să învățăm în fiecare zi a călătoriei noastre spre obiectivele stabilite și am început, de asemenea, să folosim sala de gimnastică și ca terapie în loc de mâncare. Prin schimbarea mentalității, a obiceiurilor și a declanșatorilor emoționali, ne-am schimbat viața”, explică Lexi Reed.

Cei doi spun că sunt fericiți să se simtă mult mai sănătoși și arătând mai bine decât au făcut-o vreodată în viața lor. “Nu există cuvinte care să explice sentimentul de a ști că ți-ai salvat viața”, a concluzionat Lexi.

sursa

Video! În seara de Revelion, în Chișinău vor circula troleibuze de epocă împodobite
Articolul anterior
Emilian Crețu, de Revelion alături de femeile dragi din viața sa: ,,Pace și dragoste în familiile voastre”
Articolul următor
Alte articole interesante