Un an de sănătate, frumusețe și fericire! Centrul online de nutriție și sport ți-a pregătit surprize frumoase

Așa cum știți, în această lună, Centrul Online de Nutriție și Sport împlinește un an de la lansare! Cu această ocazie, echipa online a pregătit un CADOU pentru fiecare clientă, o nouă serie de antrenamente exclusive, împreună cu instructorii Unica Sport direct în cabinetul personal de pe pe platforma galinatomas.com. 

separator

Și chiar dacă, te afli în altă țară, la mii de km distanță, poți arăta de milioane cu ajutorul unui stil de viață sănătos! Iar cei care te vor ajuta în transformarea ta, vor fi echipa Centrul Online de Nutriție și Sport, alături de nutriționista Galina Tomaș, care te va ghida cu sfaturi și recomandări. De aceea, dacă vrei și tu să faci parte din cea mai SĂNĂTOASĂ ȘI FRUMOASĂ COMUNITATE de femei atunci trebuie sa faci un pas simplu: să te înregistrezi pe galinatomas.com .

Iar, acum te las să privești al doilea tizer a unuia din cele 5 ANTRENAMENTE NOI din cabinetul tău personal de pe galinatomas.com, grăbestete să ai un abonament activ pentru a te bucura de rezultatele tale. Îți dorim succes!

Vedetele care au trecut cu brio testul #10yearchallenge pe Instagram
Articolul anterior
Andreea Marin a renunțat la părul brunet!
Articolul următor
Alte articole interesante