Un rezultat îmbucurător! A scăpat de kilogramele în plus și și-a remodelat silueta, în mai puțin de 3 luni

Kilogramele în plus se topesc vizibil atunci când există dorință și răbdare, iar fiecare rezultat obținut bucură ochiul eroinelor noastre și admiratorilor lor. Astăzi, vă relatăm istoria de succes a Ianei, o moldoveancă stabilită la Londra, care a scăpat de kilogramele în plus și, simțindu-se foarte fericită și încântată, se mândrește cu noua ei siluetă!

separator

Iana a reușit să slăbească online, de acasă, pornind de la 72 kg și ajungând la 59 kg, în mai puțin de 3 luni!

Protagonista noastră a depus efort pentru a ajunge la silueta dorită și a se simți mai încrezută în forțele proprii, mai suplă și mai sănătoasă. Iana a reușit să își realizeze scopul cu ajutorul Centrului Online de Nutritie si Sport www.galinatomas.com.

Aceasta a respectat recomandările nutriționistei și meniul alimentar personalizat, a efectuat antrenamente online cu instructorii Unica Sport, fiind ghidată în procesul de slăbire de către ambasadoarea Centrului Online de Nutritie si Sport, Veronica Popovici, iar efectul dorit nu a întârziat să apară.

Efortul, răbdarea și perseverența i-au adus un rezultat minunat și o schimbare pe măsură!

Iana este un adevărat exemplu pentru toate persoanele care suferă din cauza kilogramelor în plus și încă nu s-au decis să facă pasul important pentru realizarea dorințelor lor!

Dacă îți dorești și tu o astfel de schimbare, nu mai sta pe gânduri! Cere o consultație gratuită accesând link-ul www.galinatomas.com. Baftă!

 

Secretul unui bronz rapid și uniform!
Articolul anterior
O femeie de 39 de ani s-a înecat în râul Nistru. Doi copilași au rămas fără mamă
Articolul următor
Alte articole interesante