Vedeta de-acasă care se poate lăuda cu cel mai flexibil corp. Video senzațional!

Sportul este o tendință, o necesitate, iar pentru mulți dintre noi a devenit un stil de viță. Pentru Olia Tira, mișcarea și sportul sunt ca aerul, vedeta duce un mod de viață activ pentru a arăta bine, a se menține într-o formă fizică de invidiat și a deborda de energie și sănătate. Artista a mers recent într-o vacanță în Bali, iar călătoria spre faimoasa insulă indoneziană i-a adus o bună stare de spirit și i-a încărcat bateriile pentru un sezon întreg.

separator
Interpreta a vizitat cele mai renumitele templuri asiatice, unele mai somptuoase ca altele, terasele, locațiile și priveliștile deosebite, marcate de o spiritualitate unică.

Artista a prins briza oceanului indian, etalându-și flexibilitatea de invidiat, corpul subțire și formele seducătoare într-un antrenament spectaculos de yoga. Filmulețul i-a cucerit pe fanii Oliei Tira!

Exercițiile yoga ajută la slăbit, sculptează corpul, sporesc flexibilitatea și echilibrul interior, iar vedeta este pe deplin conștientă de beneficiile acestora, de aceea nu renunță nicio zi la antrenamentul ei.

Andra a vorbit despre cel de-al treilea copil
Articolul anterior
Chirurgul Anatolie Taran la cel mai tare eveniment al anului în domeniului chirurgiei estetice
Articolul următor
Alte articole interesante