Xenia Deli a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cum s-a transformat corpul modelului după ce a devenit mamă?

Xenia Deli și-a reluat activitatea de model. Moldoveanca cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram și-a uimit fanii cu imagini noi în care își etalează silueta de model, la aproape un an de când a devenit mamă.

separator

Xenia a reușit să dea jos kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii și să își remodeleze frumos corpul. Astfel, moldoveanca care a apărut de-a lungul carierei pe coperțile mai multor reviste celebre din întreaga lume, a revenit la silueta de odinioară. A făcut-o lent, nu a avut scopul să slăbească brusc!

Secretul: alimentația sănătoasă, rațională, și orele petrecute cu drag în sala de sport! Se știe că modelul este fan al sportului, exercițiilor fizice și stilului sănătos de viață.

Xenia a vorbit despre motivația de a arăta mereu impecabil:

,,I’m back in my bikini!but still working hard on some insecurities. Your body will go through many changes as pregnancy has its way with you. But the biggest change will be your slow and beautiful transformation from being a woman to being a mother.she became my favorite reason to be better,to keep working on myself mentally, spiritually and physically. (Am revenit la bikini, dar încă muncesc din greu pentru micile nesiguranțe. Corpul trece prin mai multe schimbări în timpul sarcinii. Dar cea mai mare schimbare este transformarea lentă și frumoasă, de la a fi o femeie – la a fi mamă. EA a devenit motivul meu pentru a-mi dori să arăt bine, pentru a continua să lucrez asupra mea, mental, spiritual și fizic”, a dezvăluit Xenia pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

I’m back in my bikini!but still working hard on some insecurities. Your body will go through many changes as pregnancy has its way with you. But the biggest change will be your slow and beautiful transformation from being a woman to being a mother.she became my favorite reason to be better,to keep working on myself mentally, spiritually and physically.

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

Gestul emoţionant al Prinţului William de ziua nașterii mamei sale, Prințesa Diana
Articolul anterior
Incident șocant în capitală! Un tănăr a pătruns într-un apartament pe la balcon. Proprietarii dormeau în casă
Articolul următor
Alte articole interesante