Xenia Deli a revenit la silueta faimoasă de dinainte de sarcină! Modelul a pozat în costum de baie

La aproape un an de când a devenit mamă, Xenia Deli se poate lăuda cu silueta de milioane care a consacrat-o în lumea modelingului și a frumuseții. Modelul basarabean a publicat prima imagine în costum de baie, după naștere.

separator

Moldoveanca afișează o siluetă de invidiat, pentru care recunoaște că a muncit, iar rezultatul o face să se simtă mândră:

,,It was a long way and hard work to get my body back after pregnancy:) (A fost o cale lungă și o muncă intensă pentru a reveni la corpul de altădată, după sarcină)”, le-a comunicat moldoveanca celor 880 de mii de abonați de pe Instagram.
În urmă cu puțin timp, Xenia a mărturisit că a reușit să dea jos 20 de kilograme, după ce a devenit mămică. Pentru a slăbi și a-și tonifia silueta, modelul a urmat un regim alimentar sănătos și echilibrat, a făcut sport, masaj și proceduri corporale pentru frumusețe, iar aceste lucruri au ajutat-o să revină la formele de odinioară.

Amintim că, înainte de a rămâne însărcinată, Xenia Deli a făcut furori în toată lumea, cu silueta și formele ei, apărând în proiectul ,,Naked Photoshoot by Jacques Weyers, May 10, 2016”. O felicităm pe frumoasa moldoveancă pentru succesul său!

Se topește după fetița ei! Cristina Gheiceanu ne-a arătat-o pe Adela
Articolul anterior
Incendiu puternic în centrul Parisului. Zeci de răniți, cel puțin 3 oameni au murit
Articolul următor
Alte articole interesante