10 modalităţi de a purta fusta plisată!

Unele femei consideră că e o haină capricioasă, pe când altele o adoră, pentru aerul ei vintage, combinat cu originalitate. Nu ştiu, dacă te-ai prins sau nu, dar în această lună, împreună cu stilista Anna Artiuhova, vrem să-ţi sugerăm cum e să fii elegantă, jucăuşă, interesantă şi enigmatică, purtând

fustă plisată

!

separator

Am ales 4 fuste şi am experimentat 10 ţinute pline de culoare şi romantism. Vezi şi tu mai jos care i se potriveşte cel mai bine Nataliei Ciochină – modelul nostru, sau pune ochiul pe vreo ţinută şi fă-i pe toţi să-şi întoarcă după tine capul!

Îndrăzneală şi romantism!


 

 

Această fustă verde este perfectă pentru dispoziţia de primăvară. Chiar dacă atât fusta, bluza, pantofii, cât şi vesta tricotată sunt din colecţia toamnă – iarnă, ele ar putea face şi dintr-o zi din primăvara curentă una plină de culoare şi poftă de viaţă.

 

 

O bluză din dantelă, sub care ai un top de culoare verde, o centură şi accesorii de un roşu surprinzător, combinate cu aceeaşi fustă verde, cu siguranţă te vor face romantică.

 

Eleganţă şi feminitate!


 

Rozul pal este la modă în acest sezon, iar dacă mai porţi şi o fustă plisată de aceeaşi  culoare, atunci nu ai cum să treci neobservată. O bluză, în care să predomine nuanţa roz şi centura cu aceleaşi accente, vor face vedetă din fusta ta, iar ţie îţi vor da un aer rafinat.

 

 

Feminină este şi această ţinută, doar că aici bluza de un verde contrastant cu fusta vor da o notă de mister şi de provocare.

 

 

O ţinută de succes!

 

Această fustă plisată, de nuanţă crem este o adevărată bijuterie în garderoba unei femei, din simplul motiv că este o haină universală. Ţinuta respectivă, alcătuită din geacă în nuanţa piersicii, bluza de culoare deschisă, accesoriile în aceleaşi tonuri, centura de un albastru contrastant şi desigur, fusta vor da un aer nobil celei care o poartă.

 

Aceeaşi fustă, dar o altă dispoziţie. Rămânem pe segmentul light business, doar că îl facem mai colorat, prin acest cardigan în nuanţe îndrăzneţe, dar şi accesoriile, la care se adaugă balerinii buni, nu doar pentru o zi productivă la oficiu sau la universitate, dar şi la o plimbare neplanificată.

 

Pentru acelea dintre voi, care sunteţi mai îndrăzneţe din fire, avem aici o soluţie, care împacă seriozitatea cu îndrăzneala. Această bluză roşie, asortată cu fustă, centură şi pantofi cu decupaţi, te invită, după o zi la birou, la o întâlnire romantică sau la o petrecere.

 

 

Stil şi practicitate!

 

Bulinele sunt actuale şi în acest sezon. O fustă neagră cu buline albe te scoate cu siguranţă din anonimat în această primăvară. Iar  ţinuta vine parcă să-şi ia adio de la iarnă, dată fiind prezenţa vestei din blană în acest set, centura din piele şi bluziţa în nuanţe alb-roz. Aşa îmbrăcată vei face faţă unei zile încărcate cu diverse activităţi.

 

 

O ţinută, pe cât de feminină, pe atât de practică. Aceeaşi fustă cu buline este scoasă în evidenţă de bluza fină, de culoare roz şi balerinii comozi, de un roz aprins. Colegii nu vor fi zgârciţi în complimente, când te vor vedea asortată.

 

Combinaţia dintre buline şi dungile orizontale este cea mai originală găselniţă fashion din acest sezon. Iar dacă mai adaugi aici şi un cardigan cu mâneci în trei sferturi, pantofi cu botul decupat în nuanţă turcoaz şi accesorii pe potrivă, atunci vei avea în rezultat o ţinută, în care să te simţi elegantă, cochetă şi romantică.

 

 

Acestea sunt recomandările noastre, în materie de stil, pentru această lună. Sperăm să începi primăvara cu romantismul, seriozitatea şi cochetăria ţinutelor,  pe care ţi le-am sugerat.

Şi nu uita, dacă îţi plac fustele plisate, de lungime medie, atunci scoate-le neapărat în evidenţă, prin accesorii contrastante, mai ales centuri. Atunci cu siguranţă vei catalogată ca fiind o fată care ştie să se îmbrace cu gust!

 

Coordonator: Daniela David
Stilist: Anna Artiuhova
Make Up & Hair Style: Elena Haling, salonul „Margo”
Foto: Eduard Bîzgu
Model: Natalia Cechină
 

Votează cel mai popular angajat Unica Shaping Club!
Articolul anterior
Machiaj de primăvară
Articolul următor
Alte articole interesante