10 rochii de mireasă pentru o nuntă de vară!

Luna mai cu siguranţă se asociază cu vizite la  magazine, mai ales, la saloanele de mariaj. Ca să-ţi uşureze demersul, Anna Artiuhova, stilistul nostru, ajutată de Daniela Golovatâi şi Mihaela Pavalachi  – modelele noastre din această lună, îţi vor  recomanda 10 rochii splendide de mireasă!

separator

1.

Mireasa cu atitudine!

Domnişoarele cu caracter se vor simţi perfect în această rochie minunată. Pentru că ea completează gingăşia şi chic-ul modern. Din prima clipă, când te va vedea mireasă, mirele tău va şti că va avea acasă o femeie stăpână pe situaţie.

2.

Feminitatea întruchipată!

Atunci când îşi visează rochia de mireasă, fata îşi doreşte, ca aceasta să fie cât mai frumoasă  şi cu bun gust. Voalul cu marginile croşetate îţi va  conferi un aer original.

3.

Romantism şi poftă de viaţă!

Nunta este un moment emoţionant trăit diferit de fiecare cuplu. Dacă voi sunteţi un cuplu energic şi mereu pus pe şotii, să ştii că aceasta este rochia ta de mireasă. Romantică, dar în acelaşi timp, plină de elemente cochete, această rochie te va face sigură pe frumuseţea şi caracterul tău.

4.

Eleganţă fascinantă!

O rochie potrivită pentru cele care îşi doresc să fie mirese elegante! Croiala, aparent simplă, şi partea din spate croşetată, îi vor face pe oaspeţii tăi să te compare cu o mică prinţesă. Dacă eşti în căutarea unei rochii, care să-ţi mascheze anumite defecte ale siluetei, acesta poate fi un bun exemplu, care te va face să te simţi fantastic în cea mai importantă zi din viaţă.

5.

Plină de viaţă!

Pentru o tânără care are multe aspiraţii, plină de aşteptări şi dornică de experimente, aceasta este o rochie perfectă. Partea de jos a rochiei reflectă pofta de distracţii, iar accesoriile contrastante întăresc şi mai tare această pornire. Doar căsnicia nu  constă doar din griji şi nevoi!

6.

Stilat & Modern!

Multe dintre voi se gândesc la o rochie de mireasă mai atipică, adică îndrăzneaţă. Aceasta este o variantă cuminte a ideii expuse mai sus. Unde mai pui că este şi o rochie formată din două  piese, partea de jos a acesteia, putând fi uşor decupată. Elegantă, dar în acelaşi timp, modernă, în această rochie vei stârni admiraţie şi respect de la invitaţii tăi.

7.

Mireasă îndrăzneaţă!

Ei, aici deja fetele îndrăzneţe pot respira uşurate: și-au găsit rochia, pe care și-au dorit-o. Cuvântul- cheie pentru această rochie este nonconformismul, nu doar în croială, dar şi în jocul de culori. Dacă vrei să ieşi din tipare la nunta ta şi să-i uimeşti pe toţi, atunci vei purta aşa o rochie la evenimentul care îţi va marca viaţa.

8.

Romantică şi cochetă!

O rochie cum nu se poate mai potrivită pentru fetele cu firi romantice. Această rochie cu elemente realizate manual te va face să te simţi cu adevărat o prinţesă, romantică şi fericită. Încântă-ţi oaspeţii cu această rochiţă minunată şi scoate-o în evidenţă cu accesorii pe măsură.

9.

Eleganţă şi emancipare!

Pentru fetele care adoră ţinutele elegante, dar sunt în acelaşi timp moderne,  rochiţa scurtă cu trenă detaşabilă este cea mai bună opţiune. O femeie cu o astfel de rochie va fi senzuală, încrezătoare în forţele ei şi stăpână pe viaţa sa. Dacă ştii să te bucuri de respectul celor din jur, vei alege cu siguranţă să porţi o astfel de rochie.

10.

Romantism desăvârşit!

O rochie de un romantism perfect. Deşi e în nuanţă ivory, o tendinţă din ce în ce mai persistentă în zilele noastre, este perfectă pentru domnişoarele romantice, pentru care familia este cea mai importantă virtute.

Text: Daniela David
Coafură: Prisăcari Dan, Beauty Salon „STYLE STUDIO”
Make-up: Cristina Buzdugan, Beauty Salon „STYLE STUDIO”

Apa termală, preferată de Coco Chanel!
Articolul anterior
Cornel Botgros: ”M-au cucerit buzele Adrianei”
Articolul următor
Alte articole interesante