10 tendinţe în încălţăminte pentru primăvara- vara 2012

Pantofii sunt slăbiciunea noastră numărul unu. Fie cu talpă joasă, fie cu tocuri, pantofii sunt un accesoriu must have în garderoba oricărei femei. Anul acesta marile case de mod

separator
ă, au avut grijă  să satisfacă gustul fiecăreia dintre noi, începând de la pantofii cu vârf metalic, platformele supradimensionate, aplicațiile  prețioase și transparente, până la talpa ortopedică și flats-urile.

Îți propunem 10 tendițe pantofi și sandale!

1. Pantofii cu vârful ascuţit, metalic

E timpul să faci ordine în garderoba ta şi să înlocuieşti pantofii cu vârful rotunjit  cu cei cu vârful ascuţit. Marile case de modă fac furori pe podiumurile internaţionale cu o colecţie unică de pantofi “metalizaţi”. Designerii ne propun în acest sezon vârful metalic în nuanţe de argintiu şi auriu, alături de culorile pastelelate ale pantofilor.

2. Pantofii cu platformă

Pantofii cu platformă fac ravagii şi în primăvara – vara 2012.  Designerii „ne pun pe tavă” o diversitate de modele şi stiluri. Îţi propunem nişte modele create de Calvin Klein, Carven şi United Bamboo.

3. Sandalele Wedges cu împletituri

Sandalele cu împletituri sunt în trend încă din primăvara – vara 2011, păstrându-şi bine poziţia şi în 2012.  Marile case de modă îţi propun, atât sandale cu împletituri în culori pastelate, cât şi în culori vii.

4. Sandale cu talpa ortopedică

Dacă eşti amatoarea sandalelor cu talpa ortopedică, atunci eşti cea mai norocoasă. În acest sezon, casele de modă ca Derek Lam şi Bottega Veneta ne propun modele unice şi foarte comode de astfel de accesorii. Poţi opta pentru nonculorile – alb, negru sau culorile nude.

5. Sandale cu platforme supradimensionate

Dacă eşti  mică de statură şi încălţămintea cu talpă înaltă este salvarea ta numărul unul, atunci nu sta mult pe gânduri şi cumpără-ţi o pereche de sandale cu platformă supradimensionată. În creaţiile marilor designeri, găseşti o diversitate de culori şi modele ale sandalelor cu talpa înaltă.

6. Aplicaţii preţioase şi materiale transparente

În 2012 mai mulţi designeri au ales să creeze pantofi cu aplicaţii preţioase şi cu materiale transparente. Atât la sandalele de zi, cât şi la cele de ocazie aceste aplicaţii scot în evidenţă feminitatea şi strălucirea oricărei femei.

7. Şireturi, catarame şi bretele

Dacă eşti o fashionistă înrăită, nu rata ocazia de a-ţi achiziţiona o pereche de pantofi cu şireturi, cataramele sau bretele. Este evidentă preferinţa marilor case de modă pentru aplicaţiile de catarame, cureluşe şi bretele, regăsite atât la sandalele cu toc înalt şi subţire, cât şi la cele cu toc gros.

8. Împletituri

Sandalele cu barete înnodate şi împletituri sunt un must have în primăvara- vara 2012.

9. Pantofii aurii şi argintii

Dacă îţi place să străluceşti, indiferent de eveniment şi ocazie, atunci optează pentru o pereche de pantofi aurii sau argintii. Culorile regale se regăsesc în toate colecţiile marilor case de modă.

10. Flats

Dacă nu eşti amatoarea pantofilor cu toc, designeri ca Tommy Hilfiger, Michael Kors şi VPN îţi vin cu nişte modele inedite de sandale fine, comode şi fără toc.


 

Text: Cristina Mihalachi

Foto: http://www.beautyrevealed.ro

Fă-ţi singură invitaţiile pentru nunta ta!
Articolul anterior
Femeia puternică din spatele lui Ion Suruceanu!
Articolul următor
Alte articole interesante