18 fuste pentru cele mai importante ocazii din această vară!

Canicula ne dă bătăi de cap și la capitolul stil în această vară. Asta pentru că, în ținute sumare nu poți fi o femeie chic.

separator

Dar, cu un pic de imaginație și cu ceva fustițe în garderobă ieși ușor din orice impas vestimentar. Ai mai jos 18 modele de fuste hot în această vără, tocmai bune de îmbrăcat pentru orice ocazie.

Fuste casual pentru o ținută office!

Dacă faci parte din categoria de femei cărora le place să combine utilul cu plăcutul atunci ai din ce alege la capitolul fuste stilate dar și comode în același timp.


Purtând una dintre aceste fustițe cu un top sau bluziță vaporoasă ori chiar din dantelă nu vei avea cum să treci neobservată de colegii de serviciu.

Fuste pentru o petrecere stilată!

Pentru o petrecere mai sofisticată dar nu foarte oficială poți alege una dintre aceste fuste. Printre modele vei găsi și câteva fuste cu croiala asimetrică –ele rămân în vogă și în acest an.


Purtând una dintre aceste fuste accesorizată corect și având sandale pe toc și bluzițe senzuale vei emana feminitate, siguranță și farmec în același timp.

Fuste pentru distracții zgomotoase!

Petrecerile în club sau chiar pe plajă te obligă parcă să porți o fustă mini. Dar poți arăta foarte stilat și fiind îmbrăcată într-o fustă scurtă indiferent dacă aceast este cu paiete sau nu.


În orice caz, dacă alegi un model de fustă scurta care îți avantajează silueta și o îl combini cu o bluziță vaporoasă sau top din textură fină, mai adugi accesorii pe potrivă cum ar fi cerecei sau  brățări în trend, atunci vei fi ireztibilă. Trebuie doar să ai curajul de a fi mai îndrăzneață!

Text: Daniela David

Foto: www.glamourmagazine.co.uk

 

Cum să-ţi îngrijeşti corect pensulele pentru machiaj!
Articolul anterior
Ce-ţi doreşti băiat sau fată?
Articolul următor
Alte articole interesante