3 stiluri vestimentare care îţi fac toamna mai cool şi mai feminină!

Rafinată, stilată şi mereu în trend cu moda… aşa îşi doreşte fiecare doamnă să fie. Nu ştiu dacă ai reuşit să dai buzna prin magazine, dar uite că unica.md te ajută să fii la curent cu tot ce se poartă în acest sezon şi de ce trucuri să ţii cont pentru a fi mereu trendy.

separator

Alege stilul care te reprezintă, culorile care te caracterizaeză şi ţesăturile care îţi scot în evidenţă silueta şi aerul de divă!

Stilul Military!

Şi în toamna 2012 te poţi bucura din plin de stilul military. De această dată, poate fi combinat şi la ţinute elegante, rafinate şi foarte feminine. În acest sezon kaki-ul, vernilul, maroul închis şi negru, predomină ca o trecere bruscă de la nuanţele neon, la cele foarte sobre. Nu-ţi fie frică să încerci ceva nou şi să te bucuri de un look unic.

Stilul Vintage!

Adoratul stil vintage ţine ritmul şi în acest sezon. Dacă te numeri printre pasionatele de acest stil, atunci află că în toamna 2012, se poartă paltoanele cu modele grafice şi puloverele cu desene sau modele hazlii. Ce ţine de pantaloni, fuste şi rochii, optează pentru talia evazată, astfel îţi scoţi în evidenţă o siluetă suplă şi de invidiat.

Stilul feminin şi sofisticat!

Feminine, rafinate şi cochete în toamna 2012! Pe lângă stilul mililary şi cel vintage, femeile se vor bucura în acest sezon şi de stiluri cât mai feminine.  Pentru un look chic, alege materiale cât mai preţioase precum mătasea, catifeaua, voalul, dantela şi piesele elegante, ca fustele maxi şi rochii stil asiatic, cu imprimeu floral şi îndrăzneţ.

Culorile care îţi fac toamna mai frumoasă!

Paleta de culori pregătită pentru toamna 2012, este una impresionantă. Te poţi juca atât cu nuanţe calde, cât şi cu cele reci. Pe lângă albul imaculat, nuanţele de ivory şi clasicul negru, te poţi bucura şi de culorile pastelate precum bejul, cremul, maroul care pot fi combinate cu nuanţe tari de burgundi sau albastru metalic. Experimentează ceva nou, joacă-te cu culorile şi fii cool. 

Accesoriile cu personalitate din această toamnă sunt ţintele. Dacă vei şti cum să asortezi aceste accesori ţinutei tale, cu siguranţă vei fi cea mai trendy din acest sezon!

Text: Cristina Mihalachi

Gheorghe Ţopa jr. a revenit din luna de miere!
Articolul anterior
Soțul Nicoletei Luciu:” La beție oamenii fac uneori lucruri regretabile…”
Articolul următor
Alte articole interesante