4 moduri de aranjare a eșarfei și a fularului!

Eşarfele şi fularele sunt accesoriile must have ale acestui sezon.

separator

Anna Artiuhova
Stilist

Colorate şi accesibile ca preţ, sunt piese obligatorii în garderoba fiecărei femei, oferind posibilitatea schimbării de ţinută în doar câteva clipe.

Vezi cum poţi să-ţi aranjezi eşarfa şi fularul cu stil, în 4 moduri diferite.

 

 

Model: Aurelia Roșca


1. Ia o eşarfă  dreptunghiulară şi împătureşte-o o dată în lungime, pentru a face o îndoitură în forma de S. Înfăşoară eşarfa în jurul gâtului, astfel încât capetele să fie în faţă. Leagă capetele în nod. Răsuceşte-le una peste cealaltă, astfel încât să formezi un triunghi.

2. Acest triunghi du-l din nou în spate.


1. Ia o eşarfă dreptunghiulară şi împătureşte-o o dată în lungime, pentru o îndoitură în forma de S. Înfăşoară eşarfa în jurul gâtului, astfel încât capetele să cadă pe spate. Răsuceşte părţile una peste cealaltă şi adu-le în faţă.
2.  Răsuceşte-le în faţă şi du-le din nou în spate. Modelează un nod micuţ, pe care să îl poţi ascunde sub eşarfă.


1. Ia un fular dreptunghiular şi împătureşte-l o dată  în lungime, pentru o îndoitură în formă de S. Înfăşoară  fularul în jurul gâtului şi trage capetele, astfel încât ambele părţi să fie egale.
2.  Răsuceşte o parte în jurul celeilalte şi leagă lejer un nod. Astfel,  încât să mai răsuceşti odată capătul mai lung  în jurul celui mai scurt,  ca să faci al doilea nod. Trage de partea, care nu este înnodată,  pentru a ajusta lungimea.


1 Ia un fular dreptunghiular şi înfăşoară-l  în jurul gâtului,  astfel ca ambele capete să fie de aceeaşi lungime. Roteşte unul dintre capete pe celălalt.

2 Răsuceşte partea mai scurtă în jurul celei mai lungi şi leagă un nod. Trage de partea neînnodată, pentru a ajusta lungimea.

Text: Alina Cotoros

Final de SLĂBEŞTE SĂNĂTOS!
Articolul anterior
Eu ştiu că pot mai mult!
Articolul următor
Alte articole interesante