5 rochii albe pentru o vară perfectă!

Deși suntem obișnuite cu faptul că designerii ne recomandă mereu să avem în garderobă nelipsita rochiță neagră, uite că, de ceva ani mai este un alt gen de rochiță care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei care se simte frumoasă și senzuală.

separator

Este vorba de rochia albă! Utilă și perfectă mai ales pe timp te vară. Realizată de obicei din texturi ușoare rochia albă nu îți dă doar un aer romantic ci pur și simplu îți scoate în evidență bronzul!
În cele ce urmează, vezi 5 modele de rochii albe care trebuie să își facă loc în garderoba ta în perioada estivală!

Este vorba de rochia albă! Utilă şi perfectă, mai ales, pe timp de vară. Realizată, de obicei, din texturi uşoare, rochia albă nu-ţi dă doar un aer romantic şi pur, ci îţi scoate bronzul în evidenţă! În cele ce urmează, vezi 5 modele de rochii albe, care trebuie să-şi facă loc în garderoba ta în perioada estivală!

Rochia dreaptă şi scurtă!

O siluetă cu o constituţie mai atletică va fi evidenţiată de o rochie albă, dreaptă cu elemente minimaliste. Este o piesă vestimentară, uşor de purtat şi de accesorizat şi o opţiune perfectă pentru serile toride de vară. Picioarele şi braţele tonifiate vor fi evidenţiate de o asemenea rochie.

Rochia clepsidră

Pentru cele care îşi doresc mereu să afişeze o ţinută sexy, rochia albă, în formă de clepsidră, este ideală. Pe lângă faptul că este elegantă, aceasta îţi reliefează cele mai senzuale părţi ale siluetei. Aleasă cu gust, o astfel de rochie te poate salva la multe ocazii din viaţă.

Rochia maxi

Potrivite pentru orice siluetă, aceste rochii sunt perfecte, atât pentru o zi de caniculă, cât şi pentru o seară minunată pe plajă. Dar pe lângă faptul că sunt stilate, rochiile maxi îţi sunt şi de mare ajutor în perioade mai toride. Aşa că, dacă vrei să arăţi  bine, romantic, atunci optează pentru un astfel de model şi cu siguranţă nu vei trece neobservată, atât pe plajă, cât şi prin oraş.

Rochia – cămaşă!

Modernă, această rochie îţi dă un aer de femeie nonconformistă. Făcând parte din ţinutele casual, rochia – cămaşă, isteţ asortată, poate fi o ţinută ideală, atât pentru birou, cât şi pentru o serată, în funcţie de accesorii.

Rochia mini!

Pentru sezonul cald, rochia mini este un must have. Perfectă, mai ales, pentru ţinute de seară, varietatea de modele ale acestor rochii permit oricărei  femei să le poarte. Desigur,  trebuie să ai o greutate moderată a corpului şi picioare îngrijite, ca să ţi le pui în evidenţă. Indiferent de faptul că sunt vaporoase sau mulate, rochiile mini vor fi întotdeauna expresia unei femei, care nu se teme să-şi afişeze sexualitatea.

Sper că te-am convins să-ţi completezi garderoba în această vară cu măcar una dintre aceste rochii şi astfel să ai parte numai de momente frumoase!

Info si foto: www.fabsugar.com
Text: Daniela David

 

Cezara își etalează burtica și sentimentele materne!
Articolul anterior
Cezara își etalează burtica și sentimentele materne
Articolul următor
Alte articole interesante