5 rochii albe pentru o vară perfectă!

Deși suntem obișnuite cu faptul că designerii ne recomandă mereu să avem în garderobă nelipsita rochiță neagră, uite că, de ceva ani mai este un alt gen de rochiță care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei care se simte frumoasă și senzuală.

separator

Este vorba de rochia albă! Utilă și perfectă mai ales pe timp te vară. Realizată de obicei din texturi ușoare rochia albă nu îți dă doar un aer romantic ci pur și simplu îți scoate în evidență bronzul!
În cele ce urmează, vezi 5 modele de rochii albe care trebuie să își facă loc în garderoba ta în perioada estivală!

Este vorba de rochia albă! Utilă şi perfectă, mai ales, pe timp de vară. Realizată, de obicei, din texturi uşoare, rochia albă nu-ţi dă doar un aer romantic şi pur, ci îţi scoate bronzul în evidenţă! În cele ce urmează, vezi 5 modele de rochii albe, care trebuie să-şi facă loc în garderoba ta în perioada estivală!

Rochia dreaptă şi scurtă!

O siluetă cu o constituţie mai atletică va fi evidenţiată de o rochie albă, dreaptă cu elemente minimaliste. Este o piesă vestimentară, uşor de purtat şi de accesorizat şi o opţiune perfectă pentru serile toride de vară. Picioarele şi braţele tonifiate vor fi evidenţiate de o asemenea rochie.

Rochia clepsidră

Pentru cele care îşi doresc mereu să afişeze o ţinută sexy, rochia albă, în formă de clepsidră, este ideală. Pe lângă faptul că este elegantă, aceasta îţi reliefează cele mai senzuale părţi ale siluetei. Aleasă cu gust, o astfel de rochie te poate salva la multe ocazii din viaţă.

Rochia maxi

Potrivite pentru orice siluetă, aceste rochii sunt perfecte, atât pentru o zi de caniculă, cât şi pentru o seară minunată pe plajă. Dar pe lângă faptul că sunt stilate, rochiile maxi îţi sunt şi de mare ajutor în perioade mai toride. Aşa că, dacă vrei să arăţi  bine, romantic, atunci optează pentru un astfel de model şi cu siguranţă nu vei trece neobservată, atât pe plajă, cât şi prin oraş.

Rochia – cămaşă!

Modernă, această rochie îţi dă un aer de femeie nonconformistă. Făcând parte din ţinutele casual, rochia – cămaşă, isteţ asortată, poate fi o ţinută ideală, atât pentru birou, cât şi pentru o serată, în funcţie de accesorii.

Rochia mini!

Pentru sezonul cald, rochia mini este un must have. Perfectă, mai ales, pentru ţinute de seară, varietatea de modele ale acestor rochii permit oricărei  femei să le poarte. Desigur,  trebuie să ai o greutate moderată a corpului şi picioare îngrijite, ca să ţi le pui în evidenţă. Indiferent de faptul că sunt vaporoase sau mulate, rochiile mini vor fi întotdeauna expresia unei femei, care nu se teme să-şi afişeze sexualitatea.

Sper că te-am convins să-ţi completezi garderoba în această vară cu măcar una dintre aceste rochii şi astfel să ai parte numai de momente frumoase!

Info si foto: www.fabsugar.com
Text: Daniela David

 

Regina Letizia, într-o nouă rochie de vară, care costă doar câțiva dolari

Regina Letizia a Spaniei este una dintre figurile regale care poate arăta șic, cu puțini bani. Aceasta a îmbrăcat o nouă rochie de vară, din dantelă ușor transparentă în partea de jos.

https://cdn.adh.reperio.news/image-6/6f18c435-06e0-4f2d-a536-d53ccc45e099/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D1000%26h%3D1508%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp

Rochia este creată de brandul Sfera și se vinde la un preț de doar 96 de dolari. Aceasta a subliniat silueta subțire a reginei.

Femeia și-a completat ținuta cu accesorii bleu pudrat de la Magrit și cu cercei cu pietre albastre de la Bulgari.

https://cdn.adh.reperio.news/image-c/cff78baa-77ba-46b3-97aa-2236069ab850/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D1000%26h%3D1501%26q%3D91%26r%3Dcontain
https://cdn.adh.reperio.news/image-1/10ff0c03-18bf-4e0b-be74-b02d8a0ca3a9/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D1000%26h%3D667%26q%3D91%26r%3Dcontain

sursa

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută identică cu cea a unei femei căreia i-a acordat o diplomă

Regina Letizia a Spaniei a participat miercuri la un eveniment oficial desfășurat în orașul Merida, din Spania. Regina în vârstă de 49 de ani a acordat diplome unor persoane din cadrul Consiliului Regal al Dizabilității și a avut parte de o surpriză amuzantă. Letizia a acordat o diplomă unei femei care purta o rochie identică.

Regina Spaniei a arătat uimitor într-o rochie Mango, fiind întâmpinată de președintele regiunii Extremadura, Guillermo Fernandez.

Letizia a asociat rochia în alb și negru cu o curea neagră lată și o pereche de pantofi negri stiletto. Ea a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei în formă de stea.

Însă Regina Spaniei nu a fost singura care a ales rochia Mango pentru acest eveniment oficial.

La scurt timp după ce a intrat în sala de ceremonii, Letizia a observat că una dintre participante purta aceeași ținută. Inmaculada Vivas Teson, profesoară de drept și una dintre persoanele care a primit un premiu din partea Reginei, a purtat aceeași rochie, care face parte din colecția Mango pentru acest sezon și are prețul de 269,99 lei.

Atunci când Inmaculada Vivas Teson a fost chemată pentru a primi o diplomă din partea Reginei, ambele femei s-au amuzat pe seama coincidenței și s-au îmbrățișat.

Nu este prima dată când Letizia poartă piese ale unor branduri accesibile.

Ea alege de obicei branduri spaniole, precum Zara sau Mango.

The secrets to Spain's Queen Letizia's age defying style - Independent.ie
Queen Letizia of Spain's Six Looks In Three Days For Paris State Visit -  Red Carpet Fashion Awards
Imagine

sursa

Cum ne comportăm de Paștele Blajinilor! 10 reguli enunțate de un preot

Moldovenii sărbătoresc Blajinii în prima duminică sau în prima luni de după Paști. În aceste zile se merge la cimitir pentru a-i cinsti pe cei adormiți. Sărbătoarea este numită în popor, şi Prohoadele, Paştele Morţilor sau Lunea Morţilor.separator
845895d8b28b762b8896202088d65772

Mai mulți nu cunosc cum ar trebui să se comporte cu ocazia acestei sărbători. Un preot ne vine în ajutor. Preotul Octavian Moşin enunță 10 reguli care ar trebui respectate de către credincioși în această zi.

Iată ce spune preotul:

1. Sărbătoarea este luni, după Săptămâna Luminată. Nu e recomandat să pomenim adormiţii de duminică, deşi s-a generalizat această practică.

2. Rugăciunile pentru adormiţi ar trebui să înceapă în biserică şi să continue la mormânt.

3. E o sărbătoare locală, iar Biserica recomandă nu doar o zi în anul bisericesc pentru pomenirea adormiţilor. Acest lucru poate fi înfăptuit mai în toate zilele şi, în special, sâmbetele din an, iar câteva sâmbete sunt cu pomeniri generale.

4. Rugăciunea să fie îmbinată cu milostenia.

5. Milostenia se face cu nevoiaşii.

6. Atât rugăciunea, cât şi jertfa, să fie din inimă şi nu de dragul lumii.

7. La cimitir se cuvine a fi cumpătaţi şi scufundaţi în rugăciune.

8. Să ne gândim la adormiţi şi nu la poftele noastre.

9. Sunt interzise mesele, băuturile şi veseliile la morminte.

10. Îmbrăcămintea şi portul nostru să fie decente.

Cezara își etalează burtica și sentimentele materne!
Articolul anterior
Cezara își etalează burtica și sentimentele materne
Articolul următor