6 greșeli vestimentare pe care să le eviți vara

Chiar și atunci când te topești de căldură, nu uita de regulile de stil. Ce greșeli trebuie să eviți vara pentru a rămâne stilată și elegantă.

Rochie de plajă în oraș

O rochie din tricotaj fin este potrivită doar pentru o vacanță pe plajă. Într-un cadru urban, o astfel de ținută arată ieftină și nepotrivită. Este mai bine să înlocuiești rochia vaporoasă cu o rochie tip cămașă, simplă din in sau bumbac. Look-ul va fi nu doar elegant, ci și confortabil.

Fustă lungă și adidași cu șosete

Dacă nu eșto obișnuită să porți o fustă cu adidași și ai decis să fii la modă, atunci mai întâi de toate acordă atenție șosetelor. Teoretic, nu ar trebui să se vadă deloc. În acest caz, șosetele înalte scurtează fără milă înălțimea și perturbă proporțiile. Este important să arăți glezne subțiri, astfel încât fusta lungă cu adidași să arate armonios.

Bluză scurtă fără formă

Dorința de a sublinia talia într-un mod non-standard poate fi un adevărat eșec. Când asortezi topuri cu o fustă cu talie înaltă, atenție la bluze scurte și tricouri cu croieli pătrate. Aici funcționează geometria simplă – lățimea taliei devine egală cu lățimea umerilor. Un tricou alb obișnuit sau un tricou purtat în interior poate salva o astfel de imagine.

Țesături transparente

Este important să verificați hainele din țesături subțiri într-o lumină bună, altfel riscați să arătați lumii întregi ceea ce ar fi trebuit să rămână în culise.

Pantofi de seară cu pantaloni scurți

Este la modă, dar totul are propriul cadru. Tocurile înalte cu stiletto, care ar fi perfecte pentru o rochie de seară, fac ca să arate totul ridicol. În acest caz, este mai bine să menții aerul relaxat al hainelor și să porți adidași.

Bluza decoltată și fustă mini

O altă greșeală este să porți o bluză decoltată și o fustă mini. Aspectul ar putea deveni unul vulgar.

foto: Getty images

Irina Rimes, vacanță cu iubitul francez în Saint Tropez
Articolul anterior
Joe Biden a dat de pământ cu Vladimir Putin. Summit-ul de la Geneva
Articolul următor
Alte articole interesante