6 Modele de pantaloni ce te scot din anonimat în acest sezon

Pantalonii reprezintă piesa vestimentară de bază pentru sezonul toamnă-iarnă. Designerii ne propun o gamă largă de pantaloni pentru sezonul rece. Găsește-ți modelul care te avantajează și fii cea mai chic.

separator

1. Pantalonii cu talie înaltă

Pantalonii cu talie înaltă rămân pe poziții și în acest sezon. Principalul avantaj a acestor piese vestimentare este că alungesc silueta, adăugând câțiva centimetri în plus. Pentru un aer sexy, asortează-i cu o bustieră colorată și cu o pereche de pantofi cu toc.

2.  Pantalonii din piele

Pantalonii din piele sunt vedeta sezonului rece. Primul inamic al acestui obiect vestimentar sunt kilogramele în plus. Totuși, acești pantaloni îți evidențiază silueta și îți asigură un look nonconformist. Ei se asortează cu sacouri masculine, topuri din materiale delicate, piese vestimentare din blană, bluze tricotate sau cămăși albe.

3. Pantalonii pană (conici)

În acest sezon se poartă și pantalonii pană. Aceștia conferă un plus de farmec siluetei și pun în valoare formele corpului. Dacă sunt purtați cu încălțăminte înaltă, pantalonii conici alungesc piciorul și conferă câțiva centimetri în plus. Îi poți asorta cu o cămașă, rochie-pulover, sacou sau cu un simplu top.

4. Pantalonii largi

Designerii ne recomandă pentru sezonul toamnă-iarnă și pantalonii largi. Sunt foarte comozi și avantajează orice tip de siluetă. Pantalonii largi casual se asortează cu jachete până în talie, cardigane lungi sau topuri strâmte. Cei la dungă sunt ideali pentru ținutele office. Se asortează cu sacouri până în talie, cămăși sau bluze strâmte, şi creează un look elegant și discret.

5. Pantalonii scurți

Pantalonii scurți nu sunt doar trendul verii. De câteva sezoane, designerii propun acești pantaloni și pentru sezonul rece. Toamna sunt la modă pantalonii scurți din denim, lână, velur sau stofă. Pantalonii scurți se poartă cu dresuri groase sau colanți și cizme îmblănite sau simple.

6. Pantalonii cu imprimeuri

Pantalonii cu imprimeuri sunt favoriţii acestei toamne. Deși suntem obișnuite ca vara să fie sezonul imprimeurilor, iată că în acest sezon creatorii de modă au schimbat regulile. Pantalonii cu imprimeu sunt ușor de asortat, se poartă cu blazere chic, bluze, malete care urmăresc linia corpului.

Text: Sorina Țurcanu

Tot ce trebuie să ştii când vii pentru prima dată la antrenament după metoda Unica!
Articolul anterior
Vrei şi tu o pereche de pantaloni scurţi în stilul anilor ’80? Nimic mai simplu!
Articolul următor
Alte articole interesante