6 piese vestimentare pe care să le eviți dacă ești plinuță

Dacă ești plinuță, probabil că îți este mai greu să găsești ținutele preferate, dar nu te întrista! Dacă nu mai vrei să suferi din cauza kilogramelor în plus, îți venim în ajutor cu câteva sfaturi de care să ții cont atunci când ești în căutarea unei haine.

separator

Haine asimetrice

Bluza asimetrică este o alegere nepotrivită, mai ales dacă formele corpului tău nu sunt foarte bine lucrate. Asimetriile evidențiază zonele în care ai kilograme în plus. Poți opta cu încredere pentru bluzele cu croială dreaptă, dar nu mulate.

Franjuri

Orice piesă de vestimentație care are franjuri este, cu siguranță, una de efect. Franjurii se poartă doar la ocazii speciale. În plus, aceștia vor da și mai mult volum formelor tale, ceea ce nu este de dorit. Înlocuiește franjurii cu dantelă.

Nuanțe pastelate

Hainele în nuanțe pastelate nu vor masca niciodată zonele cu imperfecțiuni. Recomandarea este să încerci, pe cât posibil, să porți haine mai închise la culoare.

Pantaloni până la gleznă

Dacă porți pantaloni cu vedere la gleznă, în niciun caz nu vei părea mai slabă! Din contra, acest model de pantaloni lasă impresia că picioarele sunt foarte scurte și scoate în evidență imperfecțiunile. O alegere mai potrivită sunt blugii cu croială dreaptă sau cei evazați.

Pantofi kitten heels

Pantofii kitten heels au tocul foarte mic, subțire, sunt foarte delicați și de cele mai multe ori sunt prevăzuți cu o baretă care cuprinde glezna. Acest model este de evitat dacă ești plinuță, deoarece bareta scurtează lungimea piciorului și tocul scurt nu este deloc în avantajul tău. Adaugă în garderoba ta pantofi cu platformă și toc mediu sau înalt, ca să oferi un efect de alungire piciorului.

Imprimeuri mari

Dacă îți dorești să maschezi zonele unde s-au depus kilogramele în plus, cu siguranță trebuie să eviți hainele cu imprimeuri mari, care atrag atenția asupra formelor. Cel mai bine ar fi să porți haine cât mai simple și fără prea multe combinații de culori.

sursa

Un medic din Soroca a fost reținut. A cerut 17 mii de lei pentru o operație
Articolul anterior
Imagini fierbinți cu Anna Lesko și Dorian Popa în noul videoclip! Vezi în ce ipostaze s-au filmat cei doi
Articolul următor