6 ținute pentru o vacanță de vis!

Așteptăm vara nu doar pentru faptul că ne aduce timp frumos, dar și pentru că ne permite să experimentăm cu cele mai colorate și îndrăznețe hăinuțe. Ylianna Danko, îți recomandă 6 ținute potrivite pentru orice tip de vacanță de care ai, sau urmează să ai parte în această vară!

separator

1. Pentru petrecerea din club!

Indiferent dacă îți vei petrece vacanța la mare sau la munte, cu siguranță vei avea o ocazie mai specială să vizitezi un restaurant sau un club de noapte. Așă că, din bagajul tău, nu trebuie să lipsească o ținută mai chic. Întrucât nu cunoști cu exactitate dress code-ul localului ar fi cazul să optezi pentru o rochiță de lungime medie foarte simplistă ca și croială, astfel vei fi mai sigură că nu dai greș.

Asorteaz-o cu o pereche de sandale cu toc înalt, dar gros pentru mai multă comoditate și o geantă tip plic în tonuri contraste și intense. Pentru un plus de șarm și originalitate accesorizează vestimentația cu bijuterii voluminoase din metale semiprețioase.

2. Pentru serile de vară!

Amurgurile petrecute alături de prieteni la terasă te vor obliga parcă să alegi o fustă cu de croială neobișnuită, mai scurtă în față, iar la spate de lungime maxi cu imprimeuri de leopard, în stil „safari”, foarte actual în acest an. Combin-o cu o bluză de siluetă semiajustată în tonuri îndrăznețe de verde aprins, culori foarte populare în sezonul estival.

O pereche de balerini roz cu motive fie geometrice sau florale în același ton, îți vor oferi comoditatea atât de necesară plimbărilor de seară. Nu uita și de accesorii, colierele și brățările, îți vor personaliza ținuta. Iar o gentuță mini, nude, cu imitație de piele de crocodil în același stil ca și fusta, decorată cu un mâner tip pumnal în stil „rock” îți va întregi foarte cool imaginea.

3. Pentru a merge prin muzee sau galerii de artă!

Dacă vacanță ta include un program bine organizat cu vizite în galerii de artă sau muzee, atunci un tricou minimalist și o pereche de pantaloni în culori pastelate, în trei sferuri, ajustați la terminație,  combinați cu o pereche de balerini din piele întoarsă sunt varianta ideală.

Astfel vei arată bine și totodată te vei simți practic și foarte confortabil. Neapărat ia cu tine o geantă tip cutie mai voluminoasa pentru a păstra toate lucrurile necesare și pentru a putea adăposti acolo toate suvenirele cumpărate în timpul turului. Bijueteriile aplicate cu măsură, cum ar fi o brățară din metal cu aplicații din pietre și un colier colorat te vor scoate din anonimat.  Iar ochelarii îți va proteja ochii de soarele puternic.

4. Pentru o plimbare frumoasă pe plajă!

Nisipul și briza mării cu siguranță nu te ademenesc doar pentru ați da posibilitate de a te bronza. Numai cât fac plimbările pe plajă! Pentru astfel de momente trebuie să porți o rochie maxi de culoare verde cu printuri florale și animalice, în stil „jungle”, cu spatele gol, foarte vaporoasă și comodă.

O pălărie din paie, decorată cu o fundiță cochetă te va proteja de soare și îți va da un aer mai romantic. Sandalele cu barete, decorate cu mărgele din sticlă și paiete te vor ajuta să te deplasezi fără probleme pe nisipul fierbinte, iar geanta de mărime medie, realizată din același material ca și pălăria, decorată cu mergele și scoici îți va da o alura exotică.

5. Pentru shopping comod!

Măcar o zi din vacanță cu siguranță o vei dedica shopping-ului, de aceea ar trebui să îți alegi o ținută  potrivită pentru o astfel de ocazie. Aceasta trebuie să arate drăguț, dar să fie foarte practică, ca să nu te incomodeze. Alege o pereche de pantaloni scurți, de siluetă semiajustată și un tricou din mătase foarte colorat cu imprimeuri florale și figuri geometrice. Iar o pereche de sandale cu barete din piele și platformă înaltă din lemn, te va face să arăți elegant și totodată să te simți comod.

Geanta trebuie să fie încăpătoare ca să poți plasa, în caz de eventualitate ceva cumpărături în ea. Alege un model original, cum ar fi o geantă împletită, cu aplicații naturaliste, cu torți din piele,  pentru a o asorta cu sandalele. Astfel vei fi stilată dar te vei și simți minunat.

6. Pentru primblările prin oraș!

Pentru o vacanță într-un oraș istoric alege o variantă foarte comodă și veselă, cum ar fi o rochiță de lungime medie, într-un ton dulciu de roz intens. Comoditatea o asiguri alegând o peche de balerini colorați sau o pereche de sandale pe platformă și o geantă mini cu baretă reglabilă.

Pentru o notă de rafinament, ca să lași în urmă un ușor miros de curiozitate și enigmă, ia-ți o batistă roz cu imprimeu geografic. Înnoadă  batista în stilul anilor 50 și asorteaz-o cu o pereche de ochelari „Ochi de pisică” în același stil. Nu uita și de accesorii, un colier voluminos, foarte colorat cu forme geometrice și o brățară cu aplicații din pietre colorate va armoniza toată ținuta.

Alimentează-te corect în timpul sarcinii!
Articolul anterior
6 ținute pentru o vacanță de vis!
Articolul următor
Alte articole interesante