Alege Nikita Rinadi – simte-te la înălţime!

Toamna

separator
 anului 2012 e una stilată, cu îmbrăcăminte confortabilă şi elegantă, în care te vei simţi relaxată şi atrăgătoare. În timp ce alţii se lasă în bătaia vântului răcoros de toamnă, tu păşeşte cu încredere prin oraş, în cele mai stilate ţinute de la Nikita Rinadi.

Chiar dacă te pregăteşti să pleci la birou, acordă atenţie la culoarea ţinutei. Dacă culoarea gri, nu ţi se pare cea mai potrivită, atunci înlocuieşte-o cu un bleumarin sau crimson. Lasă culorile de vară, deşi puţin suprimate, să-ţi reamintească de vacanţă – vei fi cea mai strălucitoare și vei avea un look de invidiat!
Toamna e sezonul curajului. Acordă atenţie maximă accesoriilor, alege gentuţe cu imprimeuri interesante, decorează ţinutele cu elemente tricotate şi centuri, şi nu-ţi fie frică să încerci combinaţii îndrăzneţe!

Și uite aşa, stilată și elegantă, mergând pe un covor de frunze, foşnind și ascultând în căşti Megapolisfm, pe undele căruia este difuzată cea mai bună muzică, te îndrepţi uşor către Piano Bar. Noi suntem aici, rafinaţi, stilaţi și foarte eleganţi. Nadin Style te așteptă!
Între timp, delectează-ţi privirea cu prima parte a colecției de toamnă, Nikita Rinadi!

Hainele brandului Nikita Rinadi, le poţi găsi în reţeaua de magazine Pro Fashion din centrele comerciale Jambo şi  Gran-Hall.

 

Sursa: http://nadin-style.md/ro/new_technologies/detail/271/curaj-nikita-rinadi.html

Primele imagini din casa căntăreței Jasmin
Articolul anterior
Află metodele alternative pentru tratarea infertilităţii!
Articolul următor
Alte articole interesante