Alege umbrela perfectă!

Toamna ploile

separator
îţi creează o stare de disconfort pentru că nu mai simţi bucuria unei zile însorite. De aceea, nu strică niciodată să ai o umbrelă prin preajmă. De multe ori vedem în jurul nostru umbrele negre și plictisitoare. Îți propun să încerci să te binedispui cu ajutorul unor umbrele colorate, vesele și de-a dreptul originale!

Umbrela „cer senin”

Dacă plouă zile în șir și tânjești după cer senin, ia această umbrelă care deși nu aduce soarele, creează în ochii noștri un cer senin și frumos.

Umbrela transparentă

Dacă te descurci greu cu acea umbreluță neagră care de cele mai multe ori îți taie din vizibilitate și te face să te împiedici, alege o umbrelă transparentă. Aceasta nu doar îți va permite să vezi pe unde mergi, dar și îți va face ziua mai luminoasă.

Umbrela cu imprimeu

Umbrelele cu imprimeu sunt la mare căutare. Fie că sunt imprimate niște pagini de ziare, fie că regăsești pe ele printuri florale, cu o astfel de umbrelă vei ieşi din anonimat.

Umbrela fashion

Dacă îți dorești să arăți minunat în orice moment al zilei, există umbrele cu dantelă, broderii, pietricele, panglici și alte materiale care le dau un aer foarte elegant. Această umbrelă te va ajuta să atragi privirile oriunde vei merge.

Umbrela dublă

Pentru a face o plimbare romantică prin ploaie, alege umbrela pentru două persoane! Cu un simplu clic, se va deschide o umbrelă dublă care îți va permite să-l ții alături de tine întreaga zi.

Umbrela hands-free

Dacă disprețuiești ploaia și nu poți suporta nici o picătură să-ți atingă pielea, atunci umbrela hands-free este exact pentru tine. Aceasta nu îți protejează doar podoaba capilară de ploaie, dar și spatele, și fața. Umbrela hands-free are forma unui semi-globuleț invizibil și se poziționează pe umeri, astfel încât ai mereu mâinile libere.

Umbrela inovatoare

Cred că te-ai săturat deja de aceeași formă a umbrelei, de aceea îți propun să alegi o formă deosebită.

Designerii și-au imaginat deja tot felul de modele, tu nu ai decât să o alegi pe cea care îți place mai mult.

 

Text: Sorina Țurcanu

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

4160 de săruturi şi 480 de partide de sex în 10 ani
Articolul anterior
Fetița care plânge cu cristale
Articolul următor