Au deschis sezonul estival! Vedetele și persoanele publice au defilat în ținutele designerilor autohtoni, la Fashion Soirée Resort Collections 2018!

Ținute elegante, stilate și rafinate la evenimentul Fashion Soirée Resort Collections 2018, marca „Din ♥ Branduri de Moldova”, cel care a adunat peste 250 de invitați, sub cerul liber, la o selectă prezentare de modă. Vedete de muzică şi TV, femei de afaceri, din politică şi artă, bloggeriţe şi reprezentantele comunităţii diplomatice au deschis sezonul estival, defilând în cele mai noi ținute din colecțiile de vară ale designerilor autohtoni. Tematica evenimentului: vacanța la mare și tendințe actuale în materie de modă.

separator

Fashionistele și femeile din Moldova s-au inspirat pentru ținute de vară și și-au ales piesele vestimentare și acesoriile care le-au plăcut cel mai mult. 13 designeri DININIMĂ și-au prezentat colecțiile pentru sezonul estival: O’Blanc, Georgette, Valentina Vidraşcu, Kasandruţa, Sekana, Mily Mia, Lena Bannaia, Ecaterina Verbitskaya, Vasconi, Tricon & My Revival, Katea Gri, Alina Bradu, Ponti.

Cei mai buni designeri autohtoni dar şi persoane publice din Moldova, vedete, politicieni şi membri ai comunităţii diplomatice, îţi vor arăta cele mai fresh ţinute pentru sezonul estival!

Aflat la cea de-a treia ediţie, Fashion Soirée Resort Collections 2018, este un eveniment marca DININIMĂ și are scopul de a fideliza consumatorii și a încuraja femeile să cumpere articole vestimentare made in Moldova. Evenimentul este organizat de către Asociaţia Patronala a Industriei Uşoare (APIUS), cu susţinerea partenerilor strategici USAID, Guvernul Suediei şi MIEPO.

Îți prezentăm, mai jos, mai multe ținute ce au fost prezentate la Fashion Soirée Resort Collections 2018.

Vedetele autohtone sunt mândre să poarte creațiile designerilor autohtoni, iar spectatoarele fidele au primit în dar flori, în cadrul prezentării de modă Fashion Soirée Resort 2018!

Designerul Alina Bradu a dat startul sezonului estival cu stofe fine şi uşoare și texturi delicate.

Kasandruta și-a prezentat noua colecție ,,Flori de Tei” de care poți să te îndrăgostești pe loc!

Vacanţă, marea, o plimbare pe faleză! Colecţia Georgette le-a amintit tuturor că a venit vara!

KATEA GRI a prezentat o colecție nouă de piese vestimentare sexy, îndrăznețe, dar și ținute în buline.

O’Blanc Summer Colection 2018! Anul acesta, designerul a optat pentru culori palide, pastelate, însă accentul pe culoarea roșie a rămas. Rochiile din țesături ușoare și fluide sunt plăcute pentru corp, mai ales în perioada de vară. Tricon & My REVIVAL  a preentat o colecţie de vară, gingaşă şi foarte feminină.  Ținutele brandului autohton Sekana au cucerit fashionistele prin culori de vară. Ținute confortabile în alb, galben şi verde: culorile au fost la ordinea zilei! Ponti îți arată noua colecție de şorţuri pentru gătit, grădinărit şi pentru a petrece timpul în familie! Vasconi – în acest an, designerii se concentrează pe feminitate și eleganță și țesături ușoare, în nuanțe blânde, pentru diferite tipuri de siluete. MilyMia a dat ieri startul showului Fashion Soirée Resort Collections 2018! Modelele au defilat în ținute ușoare și colorate de vară.

O colecţie pentru bărbaţi, inspirată din vestimentația femeilor din sec. XIX, a fost prezentată de tânărul designer Lena Bannaia, cea care a devenit câştigătoarea concursului „Z Generation”!

Stofe naturale vopsite manual din coloranţi pe bază de plante şi foarte mult lucru manual! Colecţia câştigătoarei concursului Z Generation – Ekaterina Verbitskaya, a cucerit publicul la Fashion Soirée Resort Collections 2018!

Ultima colecţie şi una dintre cele mai aşteptate din seara de ieri a fost semnată de către designerul Valentina Vidrașcu! Designerul autohton a creat rochiile pe care toate femeile le doresc în garderoba lor!

Actorii din „Game of Thrones”, Kit Harington și Rose Leslie se pregătesc de nuntă! Vezi unde va avea loc evenimentul
Articolul anterior
15 citate de la cele mai puternice femei ale lumii
Articolul următor
Alte articole interesante