Brandurile DININIMĂ lansează pre-colecțiile de Primăvară-Vară 2019 în cadrul unei prezentări de modă pe role!

O prezentăre de modă fără precedent, cel puțin asta promit brandurile DININMĂ să organizeze sâmbătă, 16 februarie în cadrul Roller Drome-ului de la Centrul Comercial Zorile. Acesta va fi singurul eveniment de modă din Moldova în care în calitate de modele vor defila atât profesioniste cât și amatoare de modelling care se pricep de minune să meargă pe role.

separator
Lansarea pre colecțiilor de primăvară  este un eveniment aliniat campaniei generale de promovare a brandurilor autohtone- DININIMĂ.

12 designeri  DININIMĂ își prezintă colecțiile în cadrul defileului pe role: Georgette, L.Storojuc,Tricon, My Revival, Alina Bradu, Shram, Premiera Dona,  Evadeya, Vistline, Brio, Arillu și  Creme Brulee.

Prezentarea de modă vine cu mult dinamis și energie, dispoziție de acțiune și invitație de a savura sosirea primăverii în mod activ. În același timp designerii autohtoni vor dezvălui tendinţele în materie de modă pentru acest sezon, iar fashioniștii (ele) se vor putea inspira pentru ţinutele de primăvară, dar şi vor putea achiziționa piesele vestimentare şi accesoriile care le- au plăcut cel mai mult direct de la etajul II, zona DININIMĂ, unde brandurile au punctele de comercializare. Mai mult decât atât doar în ziua evenimentului cele 12 branduri anunță -10% reducere la articolele vestimentare dedicate noului sezon.

Acest eveniment, marca DININIMĂ,  are scopul de a fideliza consumatorii și a-i încuraja să cumpere articole vestimentare made in Moldova.

Pentru că ne aflăm în preajma celei mai romantice sărbători dedicate ”Zilei Îndrăgostiților”, brandurile DININIMĂ prezente în cadrul Centrului Comercial ”Zorile” la  etajul I și II au decis să ofere cadouri și surprize plăcute cumpărătorilor săi. Astfel,  de 14 februarie, oricine va achiziționa  articole de la brandurile DININIMĂ în valoarea mai mare de 500 lei, va obține garantat cadou, o sticlă de vin, marca autohtonă ” Purcari”, iar la desert brandul Rifero organizează o degustare de ciocolate pentru toți cumpărătorii, de la mic la mare.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Patronala a Industriei Uşoare (APIUS), cu susţinerea partenerilor strategici USAID, Guvernul Suediei şi Centrul Național de Încălțăminte Zorile, precum și partenerii   Wella, Purcari, Rifero, Coca-Cola. Platforma comună DININIMĂ unește peste 60 de producatori locali.

Prezentarea de modă pe role va avea loc pe 16 februarie, la Roller Drome, et. 3 din cadrul CC ”Zorile”, începând cu ora 14:00.

Grăbiți-vă, intrarea este liberă!

Când poți trimite copilul la școală după ce a fost bolnav?
Articolul anterior
Dylia Abdulaeva, rusoaica care a uimit juriul de la Românii au Talent! Video
Articolul următor
Alte articole interesante