Zenonni – cămăși, costume și paltoane de calitate europeană, din stofe delicate și design personalizat!

Calitate, rafinament, design – și bărbații au preferințe în materie de haine și aleg cu pasiune și entuziasm ținutele vestimentare care să le contureze stilul și personalitatea. De peste 15 ani, Zenonni Su Misura își pune tot mai mult amprenta asupra pieței de haine pentru bărbați, îndeplinind mai nou și dorințele femeilor.

separator

Atelierul Zenonni Su Misura vă ajută în crearea articolelor vestimentare personalizate pe care vi le doriți, fie că este vorba despre ținute purtate în viața de zi cu zi sau la ocazii speciale.

Confecționarea pieselor de calitate, croite și realizate manual din stofe exclusive, colaborarea cu prestigioşi producători de textile din lume, menținerea pasului cu tendințele internaționale de modă, oferă fiecărui client posibilitatea de a se bucura de o experiență unică, confort și încredere deplină în propriile forțe, optând pentru hainele brandului Zenonni.

Cămăși, costume, sacouri, paltoane și accesorii la comandă pentru bărbați

Cămăși, costume, sacouri, paltoane și accesorii la comandă pentru bărbați – Zenonni Su Misura este o croitorie premium care le oferă domnilor din Chișinău, Moscova și București experiența și calitatea costumelor și a cămășilor din sartoriile italiene sau din atelierele de pe Savile Row din Londra!

Produsele Zenonni pot fi realizate în zeci de modele, dintr-o gamă largă de țesături, de la cei mai buni producători din lume – Scabal, Cloth Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Holland & Sherry, David & John Anderson, Thomas Mason.

Articole vestimentare personalizate

Cămașa Zenonni este o piesă unicat, croită și lucrată manual pentru fiecare client în parte ținând cont de măsurile corporale individuale și preferințele acestuia. Cu ajutorul unui consilier vestimentar, clientul își poate alege croiala cămășii, modelele pentru guler și manșetă, modelul preferat de nasturi și culoarea aței folosite la brodarea inițialelor clientului. Cămașa personalizată în cele mai mici detalii oferă confort maxim și lejeritate în purtare și mișcare.

Colaborare cu mărci renumite de textile

Clienții care trec pragul atelierului Zenonni au libertatea de a-și alege stofa dintr-o gamă de peste 1.000 de țesături de cămăși, produse de Thomas Mason și David & John Anderson, companii cu o tradiție de aproape două secole în producerea stofelor de bumbac și in, recunoscute ca fiind cele mai fine țesături pentru cămăși din lume. Colecția Cullinan de la David & John Anderson folosește cele mai bune și fine fire de bumbac care există în lume, mai exact, 300/2, (300 reprezintă numărul de fire pe un inch la pătrat, cu cât este mai mare numărul cu atât materialul este mai fin și mai rezistent, iar 2 – cele două fire răsucite unul în jurul celuilalt, ceea ce face ca materialul să fie mai durabil și cu un aspect mai mătăsos).

Piese realizate pentru bărbați cu diferite forme corporale

Clienții Zenonni nu sunt, în niciun caz, doar bărbații cu măsuri corporale standard. Zenonni confecționează cămăși inclusiv pentru clienții cu parametri corporali atipici, precum sportivii, bărbații robuști și atletici, bărbații ușor suavi sau pentru toți cei care nu se încadrează în mărimile standard ale unei cămăși gata făcute.

Zenonni confecționează cămăși și pentru femei

,,Aducem o veste bună și pentru doamne”, ne comunică designerii atelierului. ,,Pentru că de multe ori soțiile, prietenele și partenerele domnilor care își făceau haine la Zenonni își doreau și ele o cămașă pe măsură, Zenonni a decis să se conformeze preferințelor și să realizeze cămăși pe comandă inclusiv pentru femei. Dragi femei, sunteți binevenite să mergeți, împreună cu partenerul dvs. sau singure, la Zenonni pentru a vă bucura de cămașa la care ați visat mereu sau poate pe care ați împrumutat-o mereu de la bărbatul din viața dumneavostră!”.

Date de contact:

Chișinau, str. Alexei Mateevici nr. 49, telefon: +37368016766

București, str. Paris 14 A, telefon: +40749669999

www.zenonni.com

Fiica în vârstă de 2 anișori a unui artist american a murit asfixiată în casă. Mesajul tatălui
Articolul anterior
Percheziții în Chișinău. Mai mulți studenți străini, suspectați de trafic de droguri
Articolul următor
Alte articole interesante