Cămășile care nu au nevoie să fie călcate: visul oricărui bărbat!

Cămașa care nu necesită să fie călcată sau care se calcă foarte ușor a început să se răspândească pe piață la începutul anilor șaptezeci, cu scopul de a oferi bărbaților un tip de cămașă care nu necesita mult timp pentru a o călca și pe care o poți folosi și în călătorii.

separator

Cămășile care nu au nevoie să fie călcate există de ani de zile. Sandro Livv a lansat recent linia de cămăși Non Iron, realizate cu o fibră de bumbac foarte lungă, care formează o țesătură dificilă care mai greu formează cute și care rezistă în timp.

Astăzi, putem afirma că, de fapt, cămașa Non Iron este o haină must-have în garderoba fiecărui bărbat. Datorită tehnologiilor moderne, tratamentul pentru a elimina călcatul este aplicat cu ușurință pe țesăturile de bumbac pur de orice tip, cu posibilitatea de a crea cămăși moi, confortabile, rezistente la uzură și, desigur, cu un design elegant și rafinat.

Fibra inovatoare Dow XLA, creată în 2006 în Elveția, este prima fibră elastică din lume rezistentă la tratamentele chimice și la temperaturi ridicate.

În showroom-ul Sandro Livv puteți găsi cămăși Non Iron din 100% bumbac sau Dow XLA (aceasta din urmă nu depășește 3% din compoziția totală a țesăturii).

Câteva sfaturi despre spălare

Pentru a spăla o cămașă Non Iron, pur și simplu urmați instrucțiunile de pe etichetă. O regulă generală este ca toți nasturii să fie încheiați, să întoarceți gâtul și mânecile cu susul în jos, pentru a împiedica să se uzeze lovind coșul, iar spălarea să fie realizată la o temperatură de 30/40 °, fără a folosi centrifuga. Apoi, agățați cămașa pe un umeraș, pentru a se usca. Aranjați partea din față și cea din spate a cămășii eliminând cutele. În acest fel, veți putea purta cămașa imediat după uscare sau, în unele cazuri, pentru a avea linii perfecte pe cămașă puteți face câteva treceri line cu fierul de călcat, acest lucru va fi de ajuns.

Tehnologia fără călcat evidențiază puritatea țesăturii, oferind un confort remarcabil și de neegalat. Deoarece cămășile fără fier absorb mai puțină apă în mașina de spălat, acestea își păstrează forma și culoarea, sunt mai puțin susceptibile să se micșoreze și se usucă într-un timp mai scurt.

Cămășile Non Iron sunt ceea la ce visează bărbații care călătoresc!

www.sandrolivv.com

Coronavirus. În spitalele din țară sunt internați 417 pacienți în stare gravă
Articolul anterior
Cod galben de inundații în nordul Moldovei
Articolul următor
Alte articole interesante