Ce fuste purtăm în 2013?

Fustele sunt elementele indispensabile din garderoba fiecărei femei. Și pentru că vrei să fii mereu în pas cu moda, află ce modele sunt în vogă în 2013.

separator

Fustele strâmte

Fustele strâmte se mențin pe cele mai înalte poziții și în 2013. Le poți purta zi de zi la birou, fiind foarte simplu de combinat. Cu o cămașă și un sacou, acestea îți modelează perfect silueta și îți oferă siguranța de care ai nevoie.

Fustele încrețite

Fustele încrețite se vor bucura de o mare popularitate în acest an. Dacă îți dorești un look fresh și în același timp toți să-ți simtă prezența, optează pentru acest model de fuste. Trendy, colorate, comode și sexy- fustele încrețite îți vor moderniza întreaga ținută.

Fustele din piele

Cu toate că există păreri împărțite referitor la fustele din piele, acestea sunt recomandate de cele mai mari case de modă din lume. Chiar dacă este o alegere riscantă, fusta din piele combinată corect și purtată cu încredere te face mai sexy, mai elegantă și mai stilată.

Fustele casual

Fustele casual dau o notă feminină ținutei tale de zi cu zi. Le poți combina în milioane de feluri, totul depinde de imaginația și gustul tău. Achiziționează modele cât mai variate pentru o imagine feminină, relaxată și degajată.

Text: Sorina Țurcanu

Sportul după vârsta de 40!
Articolul anterior
Fostul soț al Kseniei Novikova cere de la ea un milion de ruble rusești!
Articolul următor
Alte articole interesante