Ce obiect a moștenit Andreea Marin de la mama ei? Se desparte destul de rar de el

Elegantă și rafinată, așa apare de cele mai multe ori Andreea Marin. Cei care sunt atenți la detalii au observat că vedeta se desparte destul de rar de un anumit obiect.

separator
Andreea Marin are o colecție impresionantă de poșete cu care apare în spațiul public, însă cea mai dragă dintre ele, cu o mare valoare sentimentală, este o… gentuță moștenită de la mama ei.

“Mama purta această gentuţă, pe când era mai tânără decât mine” şi ”O seară de neuitat şi un secret tăinuit în geanta vintage moştenită de la mama. M-am simţit minunat să o port!”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiilor postate pe pagina sa de socializare, potrivit click.ro.

Din păcate, mama Andreei Marin s-a stins din viață mult prea devreme, când ea avea doar 9 ani, iar tragedia s-a petrecut chiar în brațele fiicei sale care nu poate uita, niciodată, acele momente fatale.

“Ies dintre fiare, eu şi tata suntem mai puţin răniţi. Ploaia şterge lacrimi, spală rochia roşie a mamei, înăbuşă durerea cumplită a puiului mic de lângă mine. Mama, înger căzut, se stinge în braţele mele până să ajungem la spital. Pentru mine legătura mamă-fiică a fost extrem de importantă cu atât mai mult cu cât am pierdut-o pe mama. Ea a devenit înger când eu aveam doar 9 ani şi amintirile mele sunt foarte pregnante şi azi. Îmi amintesc de ea cu zâmbetul pe buze, chiar dacă atunci a fost un moment greu”, a mărturisit Andreea Marin, conform sursei citate mai sus.

Greşeli de epilare! Ce nu trebuie să faci
Articolul anterior
Clipe de coșmar. Două minore din Capitală, jefuite în plină zi în timp ce se întorceau de la școală
Articolul următor
Alte articole interesante