Ce rochie ți se potrivește în funcție de forma corpului?

Dacă ești în căutarea ținutei preferate pentru Sărbători, cu siguranță, sfaturile de mai jos îți vor fi de folos, astfel încât vei ști din start ce să probezi la vitrine și vei face alegerea cea mai fericită. În funcție de cele 7 tipuri de siluetă, iată ce model de rochie te avantajează cel mai bine!

separator

Silueta de tip clepsidră

Poate fi îmbrăcată ușor, iar rochiile pot avea falduri, volane sau buzunare în partea de sus sau jos a ținutei, niciodată la mijloc. Acestea nu vor face decât să sublinieze talia, atuul acestui tip de corp.Silueta triunghi

Acest tip de rochie ți se potrivește dacă corpul tău are formă de triunghi răsturnat, umeri largi, bazin îngust. Rochia va crea volum în partea de jos.

Silueta dreptunghi

Dacă înfățișarea ta este fragilă, de sus până jos, iar linia care pornește de la umeri trece perfect pe lângă șolduri, ți se potrivesc rochiile puțîn prețioase, chiar ușor încărcate, care pe altcineva nu ar avantaja, cele care alunecă fluid pe lângă corp, fără a se mula.

Silueta ,,măr”

Dacă ai silueta de tip „măr”, ușor rotunjită în zona mijlocului, ți se potrivesc rochiile care ascund acest defect, sculptând sau desenând o talie și mascând imperfecțiunile.

Silueta ,,pară”

Siluetei în formă de „pară” i se potrivesc rochiile de tipul baby doll, care scot în evidență umerii fragili, ascunzând vederii bazinul mai larg.

Silueta rectangulară

Formei rectangulare a corpului i se mulează perfect o rochie care scoate în evidență feminitatea, eventual pe corp, cu o talie bine subliniată.

 

Silueta clepsidră cu forme voluptoase

Dacă aduci mai degrabă cu o clepsidra plină, te poți juca în voie cu umbrele, diferențele de nuanțe, atrăgând grafică de partea ta. Poți masca faptul că ești mai plină în unele regiuni ale corpului folosind grafica potrivită. Un pic de negru plasat exact la locul potrivit, fără că întreagă ta ținută să fie întunecată, va face minuni.

sursa

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Online Cooking Show cu Corina Țepeș și Costi Burlacu – Ceafă de porc la cuptor, cu muștar
Articolul anterior
Irina Shayk este însărcinată cu al doilea copil? Imagini cu burtica
Articolul următor