Ce spune stilul vestimentar despre el

Se spune că haina îl face pe om. Nimic mai adevărat. Felul în care se îmbracă o persoană îți poate oferi informații despre temperamentul ei. Află cum este bărbatul pe care-l simpatizezi în dependență de stilul lui vestimentar.

separator
Ce spune stilul vestimentar despre el!Hipster

Dacă îi ia câteva ore să se pregătească și este obsedat de imaginea lui, ai de-a face cu un hipster. Ochelarii falşi, aparatul foto scump de gât şi papionul colorat sunt accesoriile la care nu va renunța niciodată. Elementele cheie arată că e cam obsedat de propria imagine. Hipsterii sunt adesea mai interesaţi de cum sunt percepuţi, decât de cum se poartă cu tine.

Ce spune stilul vestimentar despre el!

Student

Deşi a terminat facultatea de mult timp, iubitul tău încă se îmbracă ca la cămin? Poţi să te aştepţi ca un astfel de tip să fie adesea copilăros şi prea comod. Să nu te mire dacă te lasă baltă pentru că iese cu băieţii la bere sau că se îmbracă în cămaşă numai când insişti foarte mult. Vrea să mai copilărească, dacă se poate, toată viaţa.Ce spune stilul vestimentar despre el!

Neîngrijit

Dacă ideea lui de a se îmbrăca frumos este să ia un tricou „curat” şi nişte şosete „noi”, ai de-a face cu un tip neîngrijit. Poate că este vreo fire de artist, veşnic preocupat de temele mari ale vieţii: moarte, libertate, eternitate, suflet, artă, etc. O să uite de aniversări şi o să arate ca aruncat din pat la cinele cu familia ta.Ce spune stilul vestimentar despre el!Casual chic

Un tip care se îmbracă la modă, curăţel şi proaspăt poate fi varianta câştigătoare. Ca şi alegerile lui vestimentare, mereu potrivite şi fără excese, acest tip este stabil şi flexibil. O să îţi ceară părerea atunci când vrei să te simţi importantă, dar ai grijă să nu fie obsedat de branduri.Ce spune stilul vestimentar despre el!Tocilar

Poartă mereu vestă peste cămaşă, ochelari cu ramă aurie, deşi nu mai sunt la modă de 20 de ani şi pantofii lui sunt atât de clasici, că zici că tocmai s-a teleportat de la Oxford? E deştept, dar îi lipsesc simţul estetic şi abilităţile sociale. Nu vorbeşte foarte mult şi este uşor timid. Este uşor de influenţat, atât vestimentar, cât şi în relaţie.Ce spune stilul vestimentar despre el!,,La patru ace”

Tipul ăsta arată de parcă doarme în costum şi face duş la trei ore? Dacă este foarte tânăr şi nu e de bani gata, poate că încearcă să te impresioneze şi să pară mai matur decât este. Dacă nu e tocmai un puştan, poate că vrea să te impresioneze cu averea lui, afacerile lui, sau puterea pe care a căpătat-o în luptele corporatiste.Ce spune stilul vestimentar despre el!

Sursa

Scene incendiare! Dianna Rotaru ,,s-a târât ca pisica”, în platoul lui Răzvan și Dani
Articolul anterior
Localitatea din Moldova unde s-a așternut un strat consistent de zăpadă
Articolul următor
Alte articole interesante