Cele mai cool accesorii personalizate la un preţ rezonabil!

Adorăm când suntem răsfăţate, iubite şi mereu trendy. Pe lângă ţinutele asortate cu gust şi stil, accesoriile sunt un must have în garderoba oricărei femei.

separator

Liudmila Apostol

,
Telefon: 069846958
www.liusigorgrup.jimdo.com

Cele mai îndrăgite şi purtate accesorii rămân a fi cerceii, brăţările, bentiţele, cercurile, şi inelele. Şi ce poate fi mai original şi accesibil, decât piesele hande made confecţionate după gustul şi modelul tău preferat.

Mesteriţa Liudmila Apostol este încă o amatoare a frumosului şi a originalităţii, iar împreună cu ea poţi dispune de cele mai inedite şi în vogă accesorii hand made.

E foarte simplu… dai un telefon… spui modelul şi culorile preferate şi dorinţa ta este realizată în câteva ore sau câteva zile, depinde de accesoriu dorit. Pe lângă acurateţea şi gingăşia cu care prelucreză şi aranjează fiecare piesă, Liudmila încearcă să atragă clienţii şi prin preţurile destul de accesibile.

Pentru a înţelege cu câtă pasiune şi răbdare lucrează această tânără meşteriţă. Îţi oferim un master class, care te va duce spre cea mai trendy pereche de cercei din aceast sezon.

Pentru aceasta ai nevoie de:

 • ace bronze;
 • tortiţe;
 • mărgele (roz, negre mici, negre mari),
 • căpăcele,
 • chandelier cu 5 bucle,
 • stofă;
 • ac;
 • aţă;
 • foarfecă;
 • creion;
 • formă rotundă mică;
 • cleşte.

Realizează cerceii pas cu pas:

1. Ia o formă rotundă, pune-o pe stofă şi desenează 14 cerculeţe.
2. Decupează aceste 14 cerculeţe şi coasele în aşa mod încât să formezi nişte buline.
3. Ia un ac buclă şi introdu o mărgică roz, după o bulină făcută anterior din stofă,  după un căpacel şi o mărgică mică neagră.


4. Cu ajutorul cleştelui taie capătul şi du-l în forma unui cerc.
5. Repetă această procedură încă de 13 ori, astfel încât să obţii 14 compoziţii.

6. Ia un ac bronze şi introdu o mărgică neagră mare, după un căpăcel şi o mărgică neagră mică.
7. După, cu ajutorul cleştelui tai capătul şi restul acului îl duci într-un cerc.
8. Faci aceiaşi procedură de încă 13 ori, astfel încât să obţii 14 clopoţei.

9. Ia chandelierul cu 5 bucle şi agaţă de el compoţiile şi clopoţeii făcuţi anterior.
10. De prima şi a cincea buclă agaţă un clopoţel şi o compoziţie.
11. De a doua şi a patra buclă – un clopoţel, o compoziţie şi din nou un clopoţel.

12. De a treia buclă – 3 compoziţii şi un clopoţel.
13. La sfârşit agaţă tortiţa de chandelier şi cercelul este gata
14. Aceeaşi procedură o faci şi cu celălalt cercel.

Pe lângă aceşti cercei minunaţi, mâinile Liudmilei te pot bucura de un şir de accesorii personalizate: bentiţe, diademe pentru păr, cercuri, coliere, brăţări, broşe, agrafe – toate confecţionate cu acurateţe, gust şi originalitate.

Fii cool în această vară şi achiziţionează-ţi neapărat cele mai trendy accesorii hande made din această vară!

Text: Cristina Mihalachi

 

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Pizza picantă cu ceapă şi măsline
Articolul anterior
Cele mai cool accesorii personalizate la un preţ rezonabil!
Articolul următor