Cele mai originale idei de cadouri pentru bărbaţi

De multe ori te afli în dificultatea de a alege un cadou pentru o ocazie specială şi nu găseşti darul potrivit care ar fi o surpriză pentru cel care îl primeşte. O atenție care ar aduce sintimentul bucuriei de moment şi care ar lăsa urma unei amintiri plăcute pentru întreaga viaţă. Un cadou care nu stă prăfuit pe rafturile unui magazin, fabricat pe bandă rulantă.

separator
Olesea Margine, Directorul agenţiei de cadouri Mundi Dona

Olesea Margine

Directorul agenţiei de cadouri „Mundi Dona”

Fii originală şi unică oferind un dar care să combine bucuria de a dărui şi a primi. Află câteva idei de la Olesea Margine, Directorul agenţiei de cadouri „Mundi Dona”.

Un cadou original pentru un bărbat

Desigur, în dependenţă de sentimentul faţă de acest bărbat (dragoste, respect, prietenie, colegialitate), de zodie, de hobby, de preferinţe, de mesajul ce doreşte să-l transmită persoana care oferă acest cadoul.

 

Toate acestea combinate, ne ajută să găsim cadoul care vorbeşte de la sine, chiar dacă valoarea materială este mică, are o importanţă mult mai mare prin faptul că este personalizat – „E numai pentru tine!”.

Un cadou util şi personalizat este o geantă sau o curea din piele pe care se aplică iniţialele persoanei ce o va folosi, astfel nu poţi da greş, pentru că sunt lucrări hande-made originale.


La fel portmoneu, husă pentru telefon sau case/husă pentru ipad.

Statuetele din bronz masiv sunt o alegere făcută cu gust şi rafinament, ele cântăresc de la un kg în sus şi sunt unele dintre cele mai scumpe obiecte.

Dacă persoana omagiată lucrează mai mult la birou, atunci poţi alege un set de birou sau o agendă personalizată.

Desigur există şi lucrări haioase în dependenţă de zodie sau de mesajul transmis, spre exemplu un măr din ceramică cu mesajul „Greşesc alături de tine Adam, cu drag Eva!”. Sau pot fi alese păpuşi hande made pe care le îmbrăcăm, respectând unele trăsături ale persoanei.

„Mundi Dona” este lumea cadourilor exclusive

Aici găseşti cadoul perfect, inspirat şi personalizat care combină idei şi efort din partea oamenilor care iubesc frumosul, care trăiesc momentul creaţiei şi care nasc arta pentru bucuria ochilor tăi. Pentru că fiecare din noi este special, diferit şi important – cadoul este la fel de unic şi neobişnuit.

Costul cadourilor este în dependenţă de munca depusă în realizarea obiectului şi pornesc de la 200 lei în sus. În plus, putem livra la domiciliu cadourile pentru aţi economisi din timp.

Nu dărui lucruri banale, te ajutăm noi să găseşti cadoul perfect!

Text: Snejana Ţugui

Adresa: str. Cuza-Vodă 18/5, et. 2
Tel.: (022) 607 572
Mob.: 069 773 339, 078 443 339
Email: sales@mundidona.md

Marina Grădinar: Iubesc viaţa de poveste!
Articolul anterior
Indiana: “Ador bucătăria italiană”
Articolul următor
Alte articole interesante