Celebrul prezentator din Rusia, Alexandr Vassiliev, poartă bijuteria unei moldovence!

O bijuterie creată de o moldoveancă a ajuns la faimosul prezentator TV din Rusia Alexandr Vassiliev. Prezentatorul o poartă cu plăcere în timpul emisiunilor „Модный приговор” pe care le moderează.

separator
Creația aparține meșteriței de la noi Corina Gulea. Moldoveanca are motiv de mândrie și a dezvăluit pe pagina sa de facebook cum a reușit să îl cucerească pe criticul de modă.
,,Sunt atât de bucuroasă de mica mea victorie încât nu pot să nu mă laud! În luna aprilie, vizitând extraordinara expoziție de modă „Eleganța anilor ’30 în Moldova și România” organizată de eleva istoricului de modă Elena Sharafulina în colaborare cu fundația „Alexandre Vassiliev”, l-am cunoscut personal pe celebrul Alexandr Vassiliev. El s-a apropiat și m-a luat la întrebări referitor la broșa pe care o purtam în acea seară. Era prima creată de mine, cu ochi vizionar și bucăți de coral roșu. Maestrul mi-a făcut complimente și a adăugat „я с удовольствием носил бы вашу брошь с глазом!” A fost uimitor! Iar astăzi descopăr că maestrul poartă creația mea la „Модный приговор””, a scris moldoveanca, pe facebook.

Iată și alte bijuterii create de Corina Gulea:  

sursa: Facebook/Corina Gulea

Cristiano Ronaldo, mărturisiri despre copilăria grea: ,,Tatăl meu era alcoolic. Nu a fost tatăl visurilor mele”
Articolul anterior
S-a terminat cu plasticul! Agenții economici nu vor mai împinge consumatorilor pungi de plastic, altfel riscă amenzi usturătoare
Articolul următor
Alte articole interesante