Cizmele de cauciuc- poartă-le cu stil!!!

Vestitele cizme de cauciuc, cunoscute şi drept încălţăminte de ploaie, sunt în mare vogă în toate anotimpurile.

separator

Iar pentru că suntem la sfârşit de toamnă şi nu ştim cum să luptăm cu capriciile ei, îţi propun cele mai în vogă cizme de cauciuc.

 1. Cizmele de cauciuc cu imprimeu

Sunt foarte comode, aduc un plus de culoare ţinutei şi devin punctul de atracţie al garderobei tale. Imprimeurile inspirate din natură sau imprimeurile abstracte, ideale pentru a revitaliza o ţinută neutră.

 2. Cizmele de cauciuc cu funde sau şireturi decorative

Aceste cizme originale nu doar te vor salva de ploaie, dar şi te vor face să te deosebeşti din mulţime. Fundele şi şireturile redau partea feminină şi romantică a cizmelor de cauciuc. Esenţiale pentru un look de tip lolita.

3. Cizmele cu manson tricotat în partea de sus

Dacă îţi doreşti un plus de eleganţă, alege cizmele cu manson tricotat. Acestea îţi vor oferi confort şi protecţie împotriva umezelii şi a frigului de afară.

4. Cizmele de cauciuc cu buline

Dacă eşti în căutarea unor cizme de ploaie pline de viaţă, poţi opta pentru cizmele cu buline. Vor fi alegerea perfectă care îţi va înveseli întreaga zi. În plus, merg foarte bine cu o umbreluţă delicată la fel cu buline.

5. Cizmele de cauciuc în nuanţe neon

Nuanţele neon rămân în tendinţe şi în această toamnă. În peisajul trist al toamnei, o pereche de cizme de cauciuc galben sau verde neon pot fi o adevărată plăcere. Aceste cizme fac ca ploaia să strălucească şi îţi ridică buna dispoziţie pe parcursul întregii zile.

Cu ce le asortezi?

Se vor combina perfect cu jeanşii, jambierele şi cu pelerinele de ploaie, care de asemenea sunt în vogă în acest sezon. Dacă le porţi cu pantaloni, evită croiala de jos tip clopot, astfel încât să poţi băga confortabil blugii în cizme. De asemenea se poartă cu fuste şi rochii casual. Evită să asortezi cizme de cauciuc viu colorate cu piese vestimentare la fel puternic nuanțate, vor avea un impact vizual prea mare şi uşor neplăcut.

Avantajele cizmelor de cauciuc:

  • Cizmele de cauciuc sunt impermeabile, păstrând piciorul uscat pe vremea urâtă.
  • Nu lasă zăpada şi apa să intre la picior.
  • Cizmele de cauciuc alunecă foarte greu pe gheaţă.

Text: Sorina Ţurcanu

Eurofarmaco – cu grijă pentru sănătatea ta!
Articolul anterior
Ion Țurcan – bărbatul care a slăbit cu 15 cm la abdomen datorită Unica Sport
Articolul următor
Alte articole interesante