Colorează -ţi garderoba în această primăvară!

Soarele şi-a făcut prezenţa în viaţa noastră şi a adus culoare pe străzi, dar şi în garderobe.

separator

În aprilie stilistul nostru Anna Artiuhova te învaţă cum să combini ţinutele colorate, ca să arăţi perfect şi neapărat chic. Iar moldele noastre Margareta Titica şi Veronica Carpenco, ambele studente, s-au lăsat cucerite de ţinutele recomandate!

Tu ce zici? Mai ai rafturi în garderobă, pentru un plus de culoare?

Casual, pentru fetele îndrăzneţe!

Am zis bine, îndrăzneţe, pentru că este vorba de pantaloni în culori neobişnuite. Margareta poartă pantaloni de nuanţă roz, combinaţi cu vestă gri şi top verde  – ţinută ce o face  mai ştrengară, în timp ce Veronica are pantaloni de un roşu aprins, combinaţi cu cămaşă elegantă bleu şi vestă alb-negru, fapt ce îi dă un aer serios de domnişoară care sistematic are temele pregătite. Dacă te vei îmbrăca şi tu aşa, atunci vei crea bună dispoziţie peste tot unde vei merge.

Eleganţă colorată!

Cine a zis că la facultate fetele trebuie să fie permanent îmbrăcate în haine cuminţi? Doar există evenimente, examene, prezentări, seminare care necesită şi o pregătire vestimentară pe măsură! Veronica, purtând această salopetă în nuanţa cafelei  cu o bluză galbenă şi fiind înarmată cu o geantă plic şi accesorii pe potrivă, va putea merge să îşi reprezinte facultatea la un eveniment. Margareta, îmbrăcată în acest sarafan în 3 culori şi bluză galbenă, va putea susţine cu uşurinţă cel mai greu examen.

Cred că fetele te-au convins că trebuie să ai în garderobă măcar o salopetă sau un sarafan în culori aprinse!

Fetele – cochetele!

Ei, şi unde este loc de studii, este loc şi de un pic de distracţie. Un eveniment fără prea mare încărcătură oficială este ceva obişnuit în viaţa unei tinere moderne. Cochetă şi de gaşcă arată Margareta. Purtând aceşti pantaloni maro cu talie înaltă, combinaţi cu bluză fină cu glugă de un coral aprins, este colega şi prietena perfectă. În timp ce Veronica întruchipează feminitatea şi prospeţimea, purtând o fustă parte peste parte, colorată care, combinată cu centura verde şi cămaşa elegantă parcă anunţă deja o mică briză de vară. Indiferent de faptul că poartă ţinute diferite, dacă te inspiri din portul fetelor, vei fi o prezenţă  colorată şi apreciată la o petrecere cu prietenii tăi – important e să ştii să te distrezi pe măsură!

Rochii pentru seri de neuitat!

Fie că este vorba de un concurs de frumuseţe, un bal de absolvire, neatins de glamour-ul obişnuit, combinând astfel hainele, veţi arăta minunat şi modern. Elegantă şi jucăuşă, Margareta poartă o rochie albă, combinată cu vestă cu imprimeuri,  actuală în acest sezon, dând astfel senzaţia de rafinament şi maturitate. Iar Veronica arată splendid în rochia roşie asortată cu o jachetă fină din dantela albă, perfectă pentru serile de primăvară.

Cu siguranţă că, măcar una dintre aceste rochii te-au convins să o iei acasă!

După ce le-ai admirat pe fetele noastre frumoase, o lăsăm pe Anna să îşi dea şi 3 repere esenţiale, pentru a fi vedeta primăverii:

  1. Orice femeie care îşi respectă frumuseţea şi personalitatea trebuie să aibă acasă măcar un rând de haine în culori aprinse.
  2. Nu vă temeţi să experimentaţi mixul dintre stiluri, dacă aveţi dubii, citiţi mai multe informaţii la subiect, dar nu ocoliţi posibilitatea de a putea fi diferite.
  3. Zâmbiţi cât mai mult în această primăvară şi aduceţi mai  multe culori, atât prin haine cât şi machiaj – fără exagerări bineînţeles.

Parteneri

Coordonator proiect: Daniela David
Stil: Anna Artiuhova
Hair Stayle& Make-up: salon Style Studio
Modele: Margareta Titica, Veronica Carpenco
Foto: Eduard Bâzgu/Dumitru Goncear

Fii propriul tău stilist şi alege-ţi sacoul care ţi se potriveşte!
Articolul anterior
Tratează corect roşeaţa tenului!
Articolul următor
Alte articole interesante