Colorează -ţi garderoba în această primăvară!

Soarele şi-a făcut prezenţa în viaţa noastră şi a adus culoare pe străzi, dar şi în garderobe.

separator

În aprilie stilistul nostru Anna Artiuhova te învaţă cum să combini ţinutele colorate, ca să arăţi perfect şi neapărat chic. Iar moldele noastre Margareta Titica şi Veronica Carpenco, ambele studente, s-au lăsat cucerite de ţinutele recomandate!

Tu ce zici? Mai ai rafturi în garderobă, pentru un plus de culoare?

Casual, pentru fetele îndrăzneţe!

Am zis bine, îndrăzneţe, pentru că este vorba de pantaloni în culori neobişnuite. Margareta poartă pantaloni de nuanţă roz, combinaţi cu vestă gri şi top verde  – ţinută ce o face  mai ştrengară, în timp ce Veronica are pantaloni de un roşu aprins, combinaţi cu cămaşă elegantă bleu şi vestă alb-negru, fapt ce îi dă un aer serios de domnişoară care sistematic are temele pregătite. Dacă te vei îmbrăca şi tu aşa, atunci vei crea bună dispoziţie peste tot unde vei merge.

Eleganţă colorată!

Cine a zis că la facultate fetele trebuie să fie permanent îmbrăcate în haine cuminţi? Doar există evenimente, examene, prezentări, seminare care necesită şi o pregătire vestimentară pe măsură! Veronica, purtând această salopetă în nuanţa cafelei  cu o bluză galbenă şi fiind înarmată cu o geantă plic şi accesorii pe potrivă, va putea merge să îşi reprezinte facultatea la un eveniment. Margareta, îmbrăcată în acest sarafan în 3 culori şi bluză galbenă, va putea susţine cu uşurinţă cel mai greu examen.

Cred că fetele te-au convins că trebuie să ai în garderobă măcar o salopetă sau un sarafan în culori aprinse!

Fetele – cochetele!

Ei, şi unde este loc de studii, este loc şi de un pic de distracţie. Un eveniment fără prea mare încărcătură oficială este ceva obişnuit în viaţa unei tinere moderne. Cochetă şi de gaşcă arată Margareta. Purtând aceşti pantaloni maro cu talie înaltă, combinaţi cu bluză fină cu glugă de un coral aprins, este colega şi prietena perfectă. În timp ce Veronica întruchipează feminitatea şi prospeţimea, purtând o fustă parte peste parte, colorată care, combinată cu centura verde şi cămaşa elegantă parcă anunţă deja o mică briză de vară. Indiferent de faptul că poartă ţinute diferite, dacă te inspiri din portul fetelor, vei fi o prezenţă  colorată şi apreciată la o petrecere cu prietenii tăi – important e să ştii să te distrezi pe măsură!

Rochii pentru seri de neuitat!

Fie că este vorba de un concurs de frumuseţe, un bal de absolvire, neatins de glamour-ul obişnuit, combinând astfel hainele, veţi arăta minunat şi modern. Elegantă şi jucăuşă, Margareta poartă o rochie albă, combinată cu vestă cu imprimeuri,  actuală în acest sezon, dând astfel senzaţia de rafinament şi maturitate. Iar Veronica arată splendid în rochia roşie asortată cu o jachetă fină din dantela albă, perfectă pentru serile de primăvară.

Cu siguranţă că, măcar una dintre aceste rochii te-au convins să o iei acasă!

După ce le-ai admirat pe fetele noastre frumoase, o lăsăm pe Anna să îşi dea şi 3 repere esenţiale, pentru a fi vedeta primăverii:

  1. Orice femeie care îşi respectă frumuseţea şi personalitatea trebuie să aibă acasă măcar un rând de haine în culori aprinse.
  2. Nu vă temeţi să experimentaţi mixul dintre stiluri, dacă aveţi dubii, citiţi mai multe informaţii la subiect, dar nu ocoliţi posibilitatea de a putea fi diferite.
  3. Zâmbiţi cât mai mult în această primăvară şi aduceţi mai  multe culori, atât prin haine cât şi machiaj – fără exagerări bineînţeles.

Parteneri

Coordonator proiect: Daniela David
Stil: Anna Artiuhova
Hair Stayle& Make-up: salon Style Studio
Modele: Margareta Titica, Veronica Carpenco
Foto: Eduard Bâzgu/Dumitru Goncear

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Fii propriul tău stilist şi alege-ţi sacoul care ţi se potriveşte!
Articolul anterior
Tratează corect roşeaţa tenului!
Articolul următor