Colorează-ți unghiile în nuanțe neon!

Tendinţele în materie de manichiură pentru sezonul toamnă/iarnă 2013-2014 sunt diverse. De la culorile metalizate la cele nude, de la nuanțele de roșu aprins până la cele de albastru și verde. Propunerile stiliștilor pentru acest sezon corespund unor gusturi şi stiluri variate.

separator
Colorează-ți unghiile în nuanțe neon!

Manichiura nude

În sezonul toamnă/iarnă 2013 ți se pun la dispoziție atât nuanţe nude cu subton cald (bej, crem, caramel), precum şi opţiuni cu subton rece (gri, roz, kaki). Lacurile de unghii nude au apărut într-o mulţime de prezentări în cadrul Fashion Week. La Perla a îmbinat lacul de unghii neutru şi oja neagră, în timp ce Alexander Wang a aplicat ojă nude pe vârfurile unghiilor.

nude Colorează-ți unghiile în nuanțe neon! Colorează-ți unghiile în nuanțe neon!

Manichiura în nuanțe metalice

Deşi în cadrul prezentărilor de modă şi-a făcut apariţia lacul de unghii auriu, este timpul să observi și nuanţele mai puţin obişnuite, precum cea de lavandă metalică, nuanţa mușchiului format pe copaci, gri petrol strălucitor.

Colorează-ți unghiile în nuanțe neon!
metalice
 
Colorează-ți unghiile în nuanțe neon!

Manichiura în culori neon

Tehnicienii Deborah Lippmann din spatele look-urilor Lela Rose și Kate Spade, consideră că nuanţele puternice şi texturile curajoase vor prinde toamna aceasta şi le recomandă în special femeilor cu unghii scurte şi formă rotunjită. Optează pentru nuanţe electrice precum oranj, verde crud, violet sau cobalt.

manichiura neon 4 Colorează-ți unghiile în nuanțe neon! neon

Manichiura în nuanțe închise

Nuanţe sângerii, ametist, albastru închis, verde smarald, kaki sunt doar câteva dintre nuanţele pe care manicurista Ashlie Johnson le-a propus pentru Chanel, însă aceasta le recomandă spre a fi purtate de femei cu unghiile mai lungi, într-o formă ovală sau migdalată.

Colorează-ți unghiile în nuanțe neon! nuante inchise 1781 (1)

Machiaj în tendinţe
Articolul anterior
De ce mâncăm când suntem deprimați?
Articolul următor
Alte articole interesante