Costume de baie, la modă în vara 2018!

Sezonul estival a început deja, ceea ce înseamnă că orice femeie este în căutarea unui costum de baie pe măsura preferințelor sale. Dacă în anii trecuți erau la modă costumele în culori aprinse, atunci în 2018, costumele de baie pun accentul pe minimalism, nuanțe clasice, simplitate în design, dar în același timp aspect luxos. Ce costume de baie sunt la modă în acest an?

separator

1. Costume de baie cu volane

Aceasta este o tendință foarte feminină, iar frumusețea unui astfel de costum de baie constă, de asemenea, în faptul că crește vizibil sânul și subțiază talia.

2. Costumul de baie croșetat

Astfel de costume de baie au devenit la modă anul trecut, dar nu renunță la poziția lor nici anul acesta. Sunt elegante, singurul dezavantaj al acestui costum de baie fiind faptul că se usucă mai greu la soare.

3. Combinație de două culori

Dar nu oricare, ci în stilul clasicului. Și asta înseamnă nuanțe în roșu, alb, negru, bej. De exemplu, partea sus poate fi de culoare neagră, iar cea de jos – roșie. Elegant și arătos!

4. Negru și alb

Această soluție arată foarte bine pe costume de baie separate. Acordurile pot fi aranjate folosind linii. Stilul poate fi complet diferit, dar aici accentul se pune pe combinarea celor două cele mai populare nuanțe.

5. Costumul de baie întreg

Astăzi, acestea sunt incredibil de populare. Dar este important să se știe că bronzul va respecta forma modelului, așa că este recomandat ca acestea să fie purtate după-amiaza pe plajă. Dimineața, când bronzarea este mai intensă, este mai bine să alegi un costum de baie separat.

6. Costume de baie albe

Mai simplu înseamnă mai bine! Și vei fi cea mai la modă pe plajă!

7. Costume de baie negre

Un alt clasic obligatoriu la modă în 2018, separate sau întregi. Și stilul poate fi complet diferit. Cele cu talie înaltă sunt o tendință excelentă.

După cum poți vedea, costumele de baie sunt confecționate pentru toate gusturile. Și, cât este mai simplă imaginea pe plajă, cu atât vei arăta mai bogată!

Anastasia Lazariuc, despre felul în care se menţine în formă la 64 de ani: ”Energia nu vine de la mâncare”
Articolul anterior
Cristiano Ronaldo și-a recunoscut vinovăția, fiind condamnat la 2 ani de închisoare
Articolul următor
Alte articole interesante