Cu povești emoționante de viață și multă inspirație: Vezi numele celor 6 designeri tineri care își vor prezenta colecțiile la spectacolul de modă ,,Lupoaica”

În ultima zi din februarie, designera Alina Spătaru își va prezenta o nouă colecție vestimentară cu numele „Lupoaica”, fiind inspirată din propriile trăiri, încercări deloc ușoare ale drumului către succes. Alinei i se vor alătura alte câteva designere la început de cale, toate absolvente ale școlii „Shator”.

separator
Notați data de 29 Februarie, ora 18:00 și locația: Digital Park pentru un show de excepție în regia Allei Donțu, fondatoarea YOUBESC, Institute Creative.

Iată cine sunt designerele care vor prezenta colecțiile, alături de Alina Spătaru:

Daniela Naval „ODA”

Este lector universitar la facultatea „Urbanism și Arhitecură” și are 42 de ani. Designul Vestimentar e o pasiune din copilărie. În clipele de relaxare se refugiază în lumea ei și creează. Are o colecție numeroasă de hăinuțe împletite sau croșetate. În curând ea vine să impresioneze cu prima sa colecție vestimentară – „Puterea Liniei”. E pasionată îndeosebi de construcția și modelarea tiparelor, preferă asimetria în haine, consideră că poate îmbrăca și siluetele imperfecte prin puterea liniilor și a culorii!

Gabriela Metreniuc, „The Silk Road”

Este antrenor de tenis, are 25 de ani, însă Designul vestimentar este o pasiune ascunsă pe care o scoate acum la lumină. Gabriela se lansează astfel cu colecția „The Silk Road”, inspirația fiind deșertul și nisipurile în toate nuanțele lui, este din dorința de a vedea pustiul. În timpul pregătirilor a descoperit un nou hobby, pictura pe stofă și lucrul manual în tehnica „Punch Needle” o nouă artă decorativă!

Dina Caluian, „GHERDJI”

De meserie e graphic designer, însă Dina (25 de ani) visa mereu la propriul brand de haine. Acum își creează prima colecție cu numele „You are enough”. Ca sursă de inspirație are rațele de baltă sălbatice. Dina e atrasă de coloritul lor mătăsos și măiestria cu care plutesc. Puțini oameni sunt care divinizează aceste păsări, iar dacă ne uităm mai atent, ele sunt fermecătoare. Dina le asociază cu femeile care își cunosc valoarea, au încredere în sine, sunt grațioase și elegante!

Maria Bunescu, „Mascarada”

Maria (16 ani) ne-a relatat câteva amintiri neplăcute din copilăria sa. Perioada adolescentină a marcat-o, fiind departe de părinții ei. Ceea ce îi lipsea cel mai mult au fost îmbrățișările mamei. Fiind lăsată la rude, s-a simțit respinsă. Colecția ei a numit-o „Mascarada” și este despre oamenii ce poartă măști.

Olga Braga, brand „MATIELLE”

Povestea brandului „Matielle” începe odată cu dorința de schimbare și renaștere a autoarei, Olga Braga (32 de ani). Cei 4 copii ai săi sunt motivația ei. De curând a îndrăznit să o ia de la zero și, cu forțele proprii, și-a deschis un atelier în orașul Ialoveni, acolo unde locuiește. Tânăra creatoare lucrează acum la prima sa colecție destinată femeilor puternice, cărora soarta le-a dăruit a doua șansă și au reușit să învingă cancerul. Olga își dorește să inspire curaj și dragoste de viață prin colecția sa – „RENAȘTEREA”.

Imaginea colecției este o tânără de 18 ani, atât de frumoasă și inocentă, Adriana Proca. Acum 3 ani, a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută, tratamentul a durat aproape 2 ani, acum face recuperare, căci tratamentul a avut repercusiuni asupra sănătății și i s-a pus un alt diagnostic: necroză aseptică de cap femural, o complicație la ambele picioare, la moment se deplasează greu, cu toate astea a rezistat durerilor la ședinta foto. Ea este o curajoasă, mereu rîde și radiază de energie!

De altfel modelele care vor prezenta colecția toate au învins cancerul.

Alina Spătaru, fondatoare „SHATOR”

Fondatoarea școlii vine și ea cu o nouă colecție vestimentară ce a numit-o „Lupoaica”, fiind inspirată din propriile trăiri, încercări deloc ușoare ale drumului către succes. „Lupoaica” întruchipează perfect natura sălbatică a femeii puternice, care reușește să treacă peste ispite. Ea își propune să sprijine și să încurajeze femeile ce înaintează prin diferite pasaje interioare spre căutarea de sine și regăsire!

Mai multe detalii despre show-ul de modă Noaptea Lupilor găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Tot mai mulți moldoveni aleg semnătura electronică pentru a semna documente
Articolul anterior
Numărul elevilor într-o clasă, redus la 17 la grădiniță, 22 în ciclul primar, 26 în gimnaziu și liceu. Ce părere aveți despre o astfel de lege?
Articolul următor
Alte articole interesante