Culoarea hainelor dezvăluie lucruri interesante despre personalitatea ta

Privind în garderoba ta dimineața îți alegi ținuta nu numai după timpul de afară, ci și după starea de spirit. Psihologii susțin că culorile hainelor afișează starea noastră internă, ba chiar o schimbă.

separator

Alegeți: roșu
Dacă doriți să fiți observat – fi că sunteți bărbat sau femeie – atunci optați pentru roșu.

„Culoarea roșie evidențiază sexualitatea, vivacitatea și îndrăzneala!” – spune celebrul stilist David Zila.

Numeroase studii arată că nuanțele roșii afectează puternic comportamentul uman. De exemplu, femeile pot astfel să trimită inconștient semnale de iubire către sexul opus.

Alegeți: albastru
Aveți brainstorming la locul de muncă? Rochie în nunțe de albastru. Culoare determină tonul calmului și a relaxării. În astfel de haine oamenii se simt cel mai confortabil. În plus albastru crește creativitatea. Un studiu al Universității din British, Columbia a constatat că asocierea albastră cu deschiderea și securitatea le permite oamenilor să-și dezvăluie mai ușor ideile atunci când sunt înconjurați de această culoare.

Alegeți: negru
Culoarea neagră în haine este, așa cum se spune, „în mod implicit”, ceea ce este destul de natural – este combinat, în practică, cu totul. Această culoare oferă eleganță, solemnitate și chiar ascunde greutatea în exces.

Alegeți: verde
Dacă doriți să radiați – alegeți haine verzi. Verdele este culoarea prospețimii, precum și culoarea bunăstării. Care precum și albastrul, promovează inspirația.

Alegeți: orange
Dacă sunteți plini de determinare și îndrăzneală, atunci culoarea dumnevoastră este portocalie. Aceasta promovează o bună dispoziție veselă, dar important este să nu fie prea aprinsă deoarece s-ar putea să-i irite pe cei din jur. Cercetatorii au descoperit că portocaliu este cea mai puțin populară culoare, mai ales în rândul femeilor.

Alegeți: violet
Este o culoare pură în haine care reează o aură de privilegiu și putere. Cu toate acestea, poate provoca un anumit disconfort pentru cei din jur. Nu purtați violet, dacă nu vă doriți neplăceri mai ales – la o întâlnire de afaceri sau la un interviu de anagajare.

Alegeți: roz

„Când vezi o rochie roz, te gândești automat la „dulce „, dar nu la „lux „,”spune stilistul Zila.

În ciuda modestiei acestei culori, ea poate influența foarte mult starea de spirit a unei persoane și sănătatea sa emoțională. La sfârșitul anilor ’70, psihologul Alexander Schauss a constatat că deținuții din închisori, în celulele de culoare roz, au arătat mai puțină agresiune. Prin urmare, dacă doriți să vă simțiți mai fericiți și mai liniștiți – alegeți haine în nuanțe de roz.

Alegeți: gri
Gri este o culoare neutră, fără prea multă influență asupra dispoziției. Alegeți-o dacă doriți să creați în jurul vostru o atmosferă de liniște și rafinament. Dar nu abuzați, deoarece purtarea hainelor gri zilnic vă va face în curând să deveniți o persoană mai puțin fericită.

Dima Trofim este în doliu. Sora sa a decedat la 40 de ani
Articolul anterior
Un renumit cardiolog rus: „Micul dejun dăruiește-l dușmanilor tăi”
Articolul următor
Alte articole interesante