Cum arată ținuta de 4.000 de dolari purtată de Melania Trump la întâlnirea cu împărăteasa Japoniei

Melania și Donald Trump se află zilele acestea în cea de-a doua vizită oficială în Japonia de când au ajuns la Casa Albă. Cei doi sunt primii oaspeți străini pentru împăratul și împărăteasa Japoniei de la urcarea acestora pe tron.

separator
Recunoscută pentru preferințele ei vestimentare sofisticate și scumpe, prima doamnă a SUA nu s-a dezmințit nici de această dată. Melania Trump a afișat o garderobă cu adevărat imperială la întâlnirea cu Împăratul Naruhito al Japoniei și cu soția acestuia, Împărăteasa Masako. Pentru dineul de la palatul din Tokyo, prima doamnă a SUA a ales o rochie caftan roz pal, cu o broderie fină cu fir de argint, al cărei preț este de 4.490 de dolari. Ținuta este o creație a casei de modă J. Mendel, specializată în ținute de lux.

Fondată în anii 1870 pentru aristocrația rusă, casa de modă J. Mendel a fost relocată în Paris, pe faimoasa stradă Saint-Honoré, după Revoluția Rusă din 1917.

Soția lui Donald Trump și-a accesorizat ținuta cu bijuterii cu diamante și o pereche de pantofi stiletto argintii. Împărăteasa Masako a purtat o rochie crem lungă până-n pământ și un blazer din dantelă cu un imprimeu floral argintiu, scrie click.ro. Iată și alte ținute purtate de Melania Trump în timpul vizitei în Japonia: foto: GettyImages; EPA/EFE; Profimedia

Fostul principe Nicolae a recunoscut că este tatăl fetiței Nicoletei Cîrjan
Articolul anterior
Specialişti în nutriţie: Fructele nu îngraşă!
Articolul următor
Alte articole interesante