Cum să alegi rochia de seară

Indiferent de evenimentul unde ești invitată, obligatoriu trebuie să îți găsești rochia perfectă. Totodată, în niciun caz nu ți-ai dori să fii în afara contextului în care se află toți invitații sau să porți ceva care pur și simplu nu s-ar potrivi cu formele corpului tău.

separator
Nimeni nu poate ști pe cine e posibil să întâlnești acolo, deci ar fi cazul ca pe lângă aranjarea părului și alegerea machiajului perfect, să fii sigură că porți ceva care să te scoată din anonimat, să te facă să strălucești la propriu. Nu trebuie să uiți că, mai presus de toate, trebuie să găsești acea ținută care să te facă să te simți confortabil și care să fie făcută din materiale de cea mai bună calitate.

Sunt câteva criterii de care ar trebui să ții cont dacă dorești să fii perfectă, din toate punctele de vedere.

1. Ai grijă la măsuri – toate femeile am avut la un moment dat probleme legate de găsirea mărimii potrivite la o piesă vestimentară. În funcție de țara în care a fost produsă respectiva rochie/cămașă/bluză, am putut observa că există mici sau mari variații ale mărimii, care au schimbat total felul în care o haină se mulează pe corp. Tocmai din cauza acestui lucru, e de indicat să purtați rochii lungi de seara sau alte produse fabricate în România, tocmai pentru a limita căutările la o singură mărime. Chiar și dacă îți știi bine măsura, tot trebuie să probezi dacă ai posibilitatea.
2. Îmbracă-te în funcție de eveniment – o rochie cu paiete nu e totuna cu una din catifea. Tocmai de aceea, e indicat să te interesezi pe cât posibil și să afli cât mai multe detalii legate de eveniment. În așa fel, indiferent de ce rochii lungi de seară alegi, acestea vor fi la locul potrivit în momentul potrivit. Pentru a înțelege mai bine despre ce anume vorbesc, am adăugat mai jos o poză cu două rochii de la DyFashion, din materiale și croieli diferite, destinate pentru seară. Poți observa fără nicio problemă că fiecare dintre acestea are un cu totul alt specific, fiecare în parte potrivindu-se în situații diferite.
3. Forma potrivită – chiar dacă nu acorzi prea mare importanță acestui fapt, e indicat să îți cauți rochia după forma care ți se potrivește, nu neapărat după cea care îți place. De multe ori vei rămâne dezamăgită dacă îți alegi rochia după dorințe și nu după nevoi, potrivire, cum ar trebui de fapt. Tocmai datorită acestui lucru, ar fi indicat ca pe cât posibil să te interesezi ce ți se potrivește cu adevărat. Numai așa vei putea face cele mai bune alegeri.Fii foarte atentă la calitatea produsului pe care îl alegi! Iar dacă ai confuzii legate de stil, mizează pe rochii cu croială clasică, simplă –deoarece cu nu vei da greș niciodată!

Sursa

,,Educația băieților: multe mame întrec măsura…”
Articolul anterior
Pictorița Elena Plămădeală: ,,Oamenii mă inspiră și, de cele mai multe ori, ei sunt subiectul lucrărilor mele”!
Articolul următor