Cum să asortezi corect fusta sau rochia cu pantofii

Cum să asrotăm corect fusta sau rochia cu o pereche de pantofi? O întrebare destul de actuală pentru fiecare femeie. Stiliștii spun că există o regulă foarte simplă de care să ții cont. La fel ca oricare alt sfat de modă, acest truc nu este neapărat o regulă obligatorie, ci un sfat pe care poți să-l iei în calcul atunci când nu știi ce să alegi.

separator

Iată ce ar trebui să știi despre asortarea fustei cu pantofii, potrivit purewow.com:

Fusta ajunge deasupra genunchilor
Cu cât o fustă sau rochie este mai scurtă, cu atât tocurile trebuie să fie mai mici. O fustă mini purtată cu pantofi cu tocuri foarte înalte ar putea fi o ținută de zi riscantă. Dar aceeași fustă asortată cu pantofi de tip loafers, cu balerini sau chiar pantofi sport te va ajuta să obții o ținută sofisticată și modernă. Această regulă nu se aplică pentru ținutele de seară, care îți permit să asortezi fustele și rochiile mini cu pantofi sau sandale cu tocuri înalte.

Fusta sau rochia depășește genunchii
Așa cum tocurile înalte pot fi o alegere nepotrivită pentru o fustă foarte scurtă, la fel pantofii cu talpă joasă ar putea să arate plictisitor atunci când sunt asociați cu o rochie sau fustă lungă. Bineînțeles că o combinație de genul fustă midi și pantofi sport va arăta întotdeauna perfect, dar atunci când picioarele tale sunt în mare parte acoperite de o fustă lungă, poți opta pentru pantofi sau sandale cu tocuri înalte, pentru a obține un look rafinat.

Mai jos ți-am pregătii o selecție de fotografii ca să te inspiri:

Un dicționar online a inclus definițiile emoticoanelor utilizate în rețelele de socializare
Articolul anterior
,,Ultima zi de mai”, pelicula moldoveanului Igor Chistol este nominalizată la categoria Cel mai bun film internațional!
Articolul următor
Alte articole interesante