Curele din piele Sandro Livv: calitate, tradiție și stil

Curelele din piele Sandro Livv sunt mândria brandului, cu o producere ce a luat naștere în 1950, la Milano. Secretele procesării materialului prețios au fost transmise de-a lungul a trei generații, iar astăzi centurele Sandro Livv sunt rezultatul a zeci de ani de experiență și studii în domeniu.

separator

Pielea de crocodil este un material valoros, fără îndoială unul clasic, dar flexibil din punct de vedere stilistic: poate fi combinată cu orice tip de ținută, elegantă sau sportivă, pentru un aspect de zi sau de seară.

Controlul calității pielii are loc în timpul procesului de fabricație: pielea este întinsă și verificată milimetru cu milimetru, permițând astfel identificarea posibilelor defecte prezente în piele.

Asamblarea benzilor de piele se face manual, folosind un os ascuțit cu care este presată „încoronarea”. În acest fel, aerul prezent între piele și căptușeală este îndepărtat, făcând suprafața uniformă și foarte rezistentă, având grijă cu precizie de marginile centurii.

Coaserea curelei este realizată de un mașinist expert cu ajutorul unei mașini speciale capabilă să garanteze o precizie maximă. Produsul rezultat este astfel îngrijit și rezistent.

Calitatea pielii și atenția la cele mai mici detalii fac din centura Sandro Livv un simbol ,,Made in Italy”, nu doar în țara noastră, ci și în străinătate, unde faima meșteșugului a prins contur.     

www.sandrolivv.com

În Chișinău 1.500 de copii au fost deja înscriși în clasa întâi
Articolul anterior
Spectaculos! Zece păsări flamingo roz au poposit în Delta Dunării
Articolul următor
Alte articole interesante