Decorațiuni personalizate de Crăciun pentru masa de sărbătoare și casa ta, create cu dragoste și pasiune!

Sărbătorile de iarnă vin cu daruri, colinde și bunătăți în așteptarea Moșului, iar pentru a simți din plin atmosfera de Crăciun una din activitățile preferate atât pentru copii, cât și pentru cei mari, este împodobirea casei și alegerea elementelor de decor.

separator

Ai decis deja cum să îți decorezi locuința de Crăciun pentru a-i impresiona pe cei dragi? Colors Boutique îți vine în ajutor oferindu-ți cele mai deosebite elemente de decor și ornamente, astfel ca atmosfera din căminul tău să fie una de basm. Îmbracă-ți casa în haine de sărbătoare și adaugă farmec locuinței tale cu decorațiunile marca Colors Boutique, create cu dragoste și pasiune.

Cel mai bun mod de a crea magie de Crăciun este să-i suprinzi într-un mod cât mai deosebit pe cei dragi, cu armonie și caldură. Decorațiunile pentru masa de sărbătoare sunt ocazia ideală pentru a oferi oaspeților un moment agreabil, iar invitații tăi se vor simți cu siguranță răsfățați.

Pentru o atmosferă caldă, alege fețe de masă cu design unic, în tematica sărbătorilor de iarnă, cu dantela și broderie, din bumbac (mărimile pot fi comandate individual), șervețele festive pentru masa de sărbătoare și prosoape de bucătărie în stilul sărbătorilor de iarnă.

Pernuțe, saci, coșulețe, ciorapi personalizați – elementele de decor și lucrări unice, cu design individual, vor aduce spiritul Crăciunului în sufletul și în casa ta, în armonie cu stilul locuinței tale. Alege culoarea, modelul și mărimile de care ai nevoie, iar Colors Boutique îți va îndeplini dorința!

Să ai sărbători minunate alături de cei dragi!

Detalii de contact:

Adresa: Colors Boutique, Chișinău, Bulevardul Mircea cel Bătrân, nr. 11

Telefon: 0798 08 905

Instagram: @colors_boutique_md

Facebook: Colors Boutique MD

Vitalii Slipcenco din Tiraspol, prin activismul său civic, transformă mediul în care trăiește în unul accesibil persoanelor cu dizabilități
Articolul anterior
La mulți ani, pentru interpreta Aura!
Articolul următor
Alte articole interesante