Designerul Nadya Gudumak surprinde cu o nouă activitate!

Nadya Gudumak, designerul brandului Nikita Rinadi, și-a extins domeniul de activitate, lansând o școală în care învață femeile să fie frumoase și elegante de la ,,A la Z”.

separator

Fashion Academy of Moldova este școala destinată femeilor care doresc să își cultive eleganța și bunul gust în materie de vestimentație, asortarea ținutelor, machiaj, coafură, atitudine – aspecte pe care, cu siguranță, multe dintre femei le găsesc utile și binevenite. 

“Decizia de a lansa școala Fashion Academy of Moldova nu a fost una spontană. M-am gândit foarte mult la conceptul acestei școli, am strâns echipa de specialiști, care la ora actuală sunt foarte greu de găsit și am început activitatea. Pot spune cu certitudine că Fashion Academy of Moldova este unica școală din Moldova care învață femeile să fie frumoase sub toate aspectele: începând de la machiaj, coafură, manichiură și terminând cu vestimentație și frumusețe spirituală. În cadrul cursurilor noi le învățăm să se iubească, pentru că nimic nu motivează o femeie mai bine decât propria ei reflexie în oglindă. În plus, ele obțin o meserie care mereu a fost și va fi la mare căutare”, afirmă Nadya Gudumak.

Designerul a mers pe ideea că trebuie să ajungă cu aceste cursuri chiar și la femeile care nu pot veni la Chișinău din diverse motive, dar care își doresc foarte mult să le urmeze.

Prin urmare, și doamnele și domnișoarele care locuiesc în alte orașe ale Moldovei au acum posibilitatea să frecventeze cursurile Fashion Academy of Moldova. Mai mult, acestea sunt organizate și pentru moldovencele stabilite în diasporă. Următoarele destinații sunt Berlin, Hamburg, Frankfurt, Venetia, Paris, Barcelona.

“Fashion Academy of Moldova oferă posibilitatea tuturor doamnelor și domnișoarelor, indiferent de vârstă, să se redescopere, să aibă prestații variate în fiecare zi, să fie unice și deosebite, or eleganța unei femei se vede în ochii, chipul și zâmbetul ei. Invităm la curs, cu mare drag, toate doritoarele pasionate de domeniul beauty și care vor să facă o schimbare frumoasă în viața personală”, mai adaugă designerul Nadya Gudumak.  
 

Acidul hialuronic! De ce apar complicațiile și cum le putem evita
Articolul anterior
În atenția părinților și cadrelor didactice! A fost emis ordinul care interzice orice colectări de bani la școlile și grădinițele din capitală
Articolul următor
Alte articole interesante