Eleganță cu mult gust-noua colecție Fantasy by Tatiana

Brandul de rochii Fantasy by Tatiana este în topul alegerilor femeilor din Republica Moldova și din România. Brandul realizează în ediții limitate ținute în stilul anilor 50. Femeile se simt speciale în aceste rochii deoarece știu că sunt unicate și că materialele sunt atât de rafinate încât nu vrei să le dezbraci.

separator

Multe femei recunosc, că este foarte comod să îți faci o rochie după măsurile tale. Nu mai ai problema să tot cauți rochia perfectă, pentru că acest brand oferă posibilitatea de a-ți croi rochia personalizată.

Colecția nouă este una provocatoare, din care îți poți alege ceva senzual, dar totodată cu un aer de femeie puternică. Jurnalista Corina Frumuzachi a fost aleasă în calitate de model, deoarece reprezintă exact starea pe care a dorit să o exprime designerul Tatiana Balan.

Colecția este disponibilă în cantități mici, deoarece scopul principal al brandului este ca fiecare model de rochie să fie unic. Iar femeile să fie sigure că ținuta aleasă este cusută într-un număr limitat.

Locație: Vivi Art Boutique

Fotograf: Marin Crețu MC Photograhy

https://www.facebook.com/fantasybytatiana/

Un drog de 10.000 ori mai puternic decât heroina ucide instant și face ravagii în Europa
Articolul anterior
Cheesecake cu dovleac, un desert delicios bogat în vitamine
Articolul următor
Alte articole interesante