Fashion Soirée Resort Collections 2019 – evenimentul de modă revine cu cele mai noi colecții și tendințe vestimentare pentru sezonul estival!

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, evenimentul va avea loc în data de 12 iunie 2019.

separator

Ce-ți place să porți în această vară? Ce ținută alegi pentru o zi toridă petrecută în oraș, sau poate o seară mai răcoroasă la munte sau la mare?

Răspunsul la aceste întrebări îl găsești cu ușurință la Fashion Soirée Resort Collections 2019 – unicul eveniment de modă care prezintă colecțiile special pregătite pentru sezonul estival ale tinerelor talente în domeniul design-ului vestimentar, dar și ale brand-urilor consacrate și bine cunoscute de public. Texturi ușoare, croieli vaporoase, culori vii, văratice te vor ajuta să suporți mai ușor canicula și să te bucuri din plin de sezonul vacanțelor și relaxării.

Peste 90 de femei, vedete TV, cântărețe, actrițe, femei de afaceri, bloggeriţe şi reprezentante ale comunităţii diplomatice, își vor asuma rolul responsabil și deloc ușor de model și vor păși cu îndrăzneală pe podium, demonstrând în fața a 250 de invitați rezultatul muncii designerilor autohtoni.

La această ediție a evenimentului vor fi prezentate colecțiile a 20 designeri: O’Blanc, Sekana, Georgette, Vistline, Ionel, Alina Bradu, Kasandruța, Portavita, Vasconi, Ponti, Arabádji, Maicom, Valentina, MOVE, Nicole Storm, Lidia Selici Kids, Mi-e Dor, Hîncu, Julie Anne millinery, câștigătorii Z-Generation Competition, Mamaie.

Atmosfera se anunță a fi de excepție iar invitații se vor detașa de rutina orașului și vor evada într-o ”călătorie pe malul mării”.

Fashion Soirée Resort Collections, un eveniment satelit al Moldova Fashion Days, este organizat de către Asociaţia Patronala a Industriei Uşoare (APIUS), cu susţinerea partenerilor strategici USAID, Guvernul Suediei și UK Aid.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, evenimentul va avea loc în data de 12 iunie 2019, pe Aleea Restaurantului Pani Pit, str. 31 august 1989, 115, cu începere de la ora 18:00.

Biletele le puteți găsi în vânzare pe: https://iticket.md/en/event/fashion-soiree-2019

10 kg slăbite în 3 luni. Iată metoda care i-a adus succes!
Articolul anterior
Grație și frumusețe a obținut Stela Cuzub după ce a slăbit 16 kg
Articolul următor
Alte articole interesante