Fii glam purtând cele mai îndrăzneţe accesorii pentru cap!

Sezonul toamnă-iarnă 2012 vine cu numeroase modele de căciuli, fesuri și pălării. În acest an vom alege căciuli blănoase, comode, practice și călduroase.

separator

În locul căciulilor tradiționale, în sezonul toamnă-iarnă 2012 optează pentru urechile de iarnă, bentițe călduroase sau modelele de fulare cu glugă.

Pălăriile „Fedora”

Cele mai căutate accesorii ale toamnei sunt pălăriile fedora și, deși au fost inventate în secolul al 19-lea numai pentru bărbați, acum sunt la fel de bine purtate și de femei. Pălăriile fedora se asortează perfect cu costumele elegante și rochiile cu imprimeuri.

Pălăriile „Cowboy”

Cu toate că nu toți le preferă, pălăriile stil cowboy au fost prezente în colecțiile acestui sezon.

Dacă ești destul de curajoasă și poți purta acest gen de pălării, trebuie să știi că se combină perfect cu jachetele scurte din piele.

Pălăriile „Spaniole”

Pălăriile spaniole sunt la modă în acest sezon și pot fi purtate oriunde, chiar și  pe stradă. Designerii recomandă asortarea acestor pălării cu rochii, pantaloni, și costume simple, pentru a obține un look specific spaniol.

Pălării și Căciuli „Clopot”

Pălăriile clopot sunt extrem de elegante și feminine. Se potrivesc la rochii, haine și paltoane chic, pantofi cu toc mediu și mănuși din piele. Pălăriile și căciulile clopot se pot purta atât la ocazii speciale cât și în drum spre birou.

Pălăriile „Boho chic”

Pălăriile boho chic au fost de asemenea extrem de promovate de către stiliști. Poți alege fie un model simplu, fie unul cu panglici. Culorile variază de la cele neutre până la nuanțele tomnatice: ruginiu, nuanțe de maro și verde închis.

Căciulile de blană

Blana va influența mult modelele de căciuli și fesuri, astfel încât vei avea de unde alege. Dacă te întrebi cu ce să le combini, e simplu: nu prea există restricții, le poți purta cu pantaloni din piele, blugi sau fuste.

Căciulile croșetate

Căciulile tricotate nu sunt doar călduroase, ci și moderne. Acestea îți vor oferi un look tineresc și deosebit. Negrul, nuanțele de gri, maro sau nuanțele nude ocupă primul loc în preferințele designerilor. Poți purta liniștită și căciuli în culori vesele sau cu imprimeuri interesante.

Text: Sorina Țurcanu

Un păr glamour pentru luni de zile doar cu Keune Keratin Smoothing!
Articolul anterior
Cine va fi prima femeie pe o bancnotă românească?
Articolul următor
Alte articole interesante