Fii propriul tău stilist şi alege-ţi sacoul care ţi se potriveşte!

Te-ai săturat de blănurile şi paltoanele de iarnă? Vrei să fii în trend cu moda şi în acelaşi timp,  să te simţi confortabil? Sacourile sunt salvarea ta numărul unu din această primăvară. Fie că mergi la serviciu, fie la o petrecere sau la distracţie cu prietenii, o ţinută banală, asortată cu un sacou stilat, te face originală şi, în acelaşi timp, atrage privirile celor din jur.

separator

Primăvara anului 2012 îţi aduce cele mai originale şi glamouroase sacouri cu imprimeu. Fii propriul tău stilist şi alege sacoul care ţi se potriveşte cel mai bine.

Sacourile cu imprimeu înflorat

Imprimeul floral este adevăratul protagonist din această primăvară. Dacă optezi pentru un sacou de acest model, trebuie să ştii că designerii au ales anul acesta imprimeuri în culori fresh, în nuanţe mai reci, imprimate cel mai des pe ţesătură albă sau neagră. Nimic din imprimeurile romantice sau exotice, vorbim doar despre cele  tipic primăvăratice. Această piesă vestimentară o poţi combina foarte bine cu o bluză uni şi o pereche de pantaloni clasici sau simpli.

Sacouri cu imprimeu geometric

Îţi plac dungile, bulinele, imprimeurile tribale sau marinăreşti? Uite că, designerii au avut grijă să-ţi  facă această plăcere. Sacoul cu imprimeu geometric este încă un model excelent, care nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

Sacouri animal-print

Blănurile tigrului, leopardului şi ale altor feline sălbatice continuă să facă furori şi în 2012. Dacă eşti iubitoare de blănuri, atunci nu sta mult pe gânduri şi alintă-te cu un astfel de cadou. Sacoul cu blană, print mixat, cu o rochie vaporoasă sau dreaptă, va fi ţinuta perfectă, pentru a-ţi scoate în evidenţă rafinamentul.

Pentru  a te simţi confortabil şi a atrage atenţia celor din jur, trebuie să ştii a combina un sacou cu restul ţinutei. Sacoul drept sau clos, de lungime medie sau mini, cu nasturi sau fermuar  îţi poate face un look superb cu effort mic. Fii propriul tău stilist!

Text: Cristina Mihalachi

Fotografii: http://www.zara.com

 

Pantofi noi, iubit nou!
Articolul anterior
Colorează -ţi garderoba în această primăvară!
Articolul următor
Alte articole interesante