Fii senzațională de revelion!

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi, iar noi ne gândim la ţinutele, pe care le vom avea la petrecerile  acestui sfârşit de an.

separator

Anna Artiuhova
Stilist

Fie că mergi într-un club sau cu prietenii şi familia într-un restaurant, suntem sigure că vei găsi în ţinutele de Revelion recomandate de stilista Ana Artiuhova, o idee care să-ţi placă. În acest context, am ales aleatoriu 2 femei, cu siluete şi vârste diferite. Iar dacă ţi se potriveşte una dintre ţinute, alegerea îţi aparţine, să străluceşti şi să fii de nota zece la revelion.


Pojoga Aurelia

Vârstă: 25 ani
Ocupație: contabil

1.

La plimbare

Piesele vestimentare, asortate în asemenea mod, fac o ţinută comodă  şi confortabilă pentru o plimbare prin oraş  pe timp de iarnă. Şi-n acelaşi timp, pentru  o cafea cu prietenii într-un local. Gama de culori va oferi o doză de căldură în plus atât dumneavoastră cât şi celor, care vă înconjoară.”


2.  În restaurant

„Când am ales rochiile pentru Aurica,  m-am oprit la cele de tip cocktail. O rochie lungă, în acest caz, o poate dezavantaja, adăugându-i ani. Astfel, am ales rochia îndrăzneaţă , albastru închis, care se potriveşte de minune cu colierul roz din pietre strălucitoare swarovski.”


3. În club

„Aurica are o siluetă minunată şi ca să i-o pun în valoare într-un mod desăvârşit,  pentru o petrecere în club,  am ales o rochie simplă, de culoare gri. Rochia îi va permite să se mişte uşor în noaptea dintre ani. Iar pentru a completa imaginea rochiei elegante cusută din mătase naturală, uşor încreţită, am ales  un colier mare şi strălucitor, gentuţă din lac şi sandalete cu elemente metalice.”


Popa Natalia

Vârstă: 35 ani
Ocupație: asistent medical

1. În fiecare zi, actual

Cea mai actuală tendinţă a acestui sezon a emigrat din anul trecut, dar este un must have şi în 2011. E un amestec de desene pe ţesătură,  iar în cazul nostru, apar şi liniile. Modelul este o femeie tânără, nu o adolescentă.  Am ales o gamă elegantă, sută la sută. În cazul accesoriilor,  am optat pentru o geantă  de un roşu aprins, care se asortează perfect  atât cu maro, cât  şi cu negru.”


2. Petrecere la club

„O rochie cocktail cu fusta plisată – o creaţie încântătoare este întotdeauna în trend şi potrivită pentru petreceri. Iar culoarea ivory se asortează perfect cu cristalele swarovski.”

3. Revelion în restaurant

„O rochie lungă de seară acoperă încălţămintea. Decolteul  este  ornamentat cu dantelă şi mărgele, şi conferă o doză de solemnitate şi mister în seara de Anul Nou”.

Text: Alina Cotoros

Make up: Anna Rusu,
Stilist – salon „Bigoudis”

Parteneri

Cina de vis a familiei Costi Burlacu & Corina Ţepes!
Articolul anterior
“Miss Unica Sport” la cea de-a 9-a ediție!
Articolul următor
Alte articole interesante